مصرف
مواد حاوی آ.ال.آ در رژیم غذایی روزانه، خطر ابتلا به بيماري هاي آلرژيک و
التهابي مانند پسوريازيس و اگزما و هم چنین بيماري هاي خودايمني مانند
ام.اس، لوپوس و سرطان را کاهش می دهد.
به
گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،
گفت: آ.ال.آ به عنوان يك منبع انرژي در بدن بوده و در موادی مانند دانه
كتان، روغن دانه كتان، روغن كانولا، روغن سويا و ماهي سالمون وجود دارد.
سمانه عزیزی با اشاره به تاثیر آ.ال.آ در کاهش كلسترول و تري گليسريد خون، اضافه کرد: این امر، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در بدن کاهش می دهد.
مکمل های آ.ال.آ را با توصیه متخصص تغذیه مصرف کنید
این
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ادامه داد:
مكمل هاي غذايي آ-ال-آ حاوي چربي و كالري بالایی بوده و لازم است قبل از
مصرف آن با متخصص تغذيه مشورت شود.
عزیزی
اظهار کرد: از آن جا كه یک رژيم غذايي سالم، شامل میزان مناسبی از اسيدهاي
چرب ضروري چند اشباعي و مقدار کمی از چربي هاي اشباع شده است، توصيه مي
شود تعادل در مصرف مواد حاوی امگا 3 حفظ شود.
بر پایه این خبر، آلفا لينولنيك اسيد( آ.ال.آ) يك اسيد چرب ضروري داراي منشأ گياهي بوده و به عنوان نوعی امگا 3 در بدن عمل می کند.