
دبیر انجمن ایمپلنتولوژی گفت: تغییر رژیم غذایی مهمترین عامل برای جلوگیری از پوسیدگیها ست. نوشابهها، مواد قندی، اسنکها و محصولات آماده و فراوری شده تأثیر بسیار بدی بر دندانها دارند. با کاهش مصرف این محصولات طبیعی است که میتوانیم جلوی پوسیدگیها را بگیریم بهخصوص در مورد دانشآموزان. هر چه تعداد افراد و دانشآموزان فاقد پوسیدگی بیشتر شود هزینههای درمانی در سالهای آتی کمتر خواهد شد.دکتر کامبیز سیدان افزود: متأسفانه خرابی دندانهای کودکان و اطفال بالاتر از دیگر سنین است. یعنی این خرابیها در دندانهای شیری بالاتر است بهدلیل اینکه مردم هنوز این تصور غلط را دارند که این دندان شیری است و اگر خراب شد میافتد و به جایش دندان دائمی درمیآید بنابراین بهدنبال حفظ دندانهای شیری نیستند.
البته وضع به نسبت ۲۰سال پیش خیلی بهتر شده است. ۲۰سال پیش کسی به دندان شیری و دندانپزشکی اطفال توجه نمیکرد ولی الان ما قشر خاصی را در شهرها میبینیم که به جد دنبال بهداشت دهان و دندان کودکان هستند و پوسیدگیها را کنترل میکنند. فکر میکنم سطح کلی جامعه هنوز به فرهنگسازی کاملی نیاز دارند که بدانند که به دندان شیری هم باید رسیدگی کرد. پوسیدگیها را باید کنترل کرد و اگر کشیده شد جایگزین شود تا دندان های دائمی بانظم و آرایش خوبی رشد کنند و به دندانهای دائمی کودکان صدمه وارد نشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر