اگر همیشه پس از
خوردن غذا احساس خستگی میكنید، مطمئن باشید كه در انتخاب موادغذایی دچار
اشتباه شدهاید. شادی و سبکی دائمی پس از صرف غذا، تنها یک راز دارد:
غذاهایی را انتخاب كنید كه به مرور انرژی آزاد میكنند و در نتیجه قادرند
به مدت طولانی قند خون شما را ثابت نگه دارند. مهم نیست كه استرس و خستگی
شما از نوع فیزیكی، ذهنی و یا عاطفی است، در هر صورت ماده غذایی مورد
انتخابتان در رفع خستگی شما اهمیت بسیار دارد. اگر با نادیده گرفتن خستگی،
آن را به خستگی مزمن تبدیل کنید، بهسادگی خود را در معرض ابتلا به سایر
بیماریها قرار دادهاید. شما به راحتی میتوانید با خستگی مبارزه كنید،
فقط كافی است غذاهایی را انتخاب كنید كه به راحتی هضم میشوند و سرشار از
مواد مغذی ضروری هستند. در ادامه چند ماده مغذی که قادرند خستگی شما را از
بین ببرند معرفی خواهیم کرد:
جو دو سر
این ماده غذایی برای وعده صبحانه بسیار مناسب است؛ چرا كه خستگی را از بدن، ذهن و روح دور میكند. این ماده غذایی موجب سلامت دستگاه گوارش میشود و به همین دلیل متخصصان تغذیه مصرف این ماده غذایی را به بیماران دیابتی توصیه میکنند؛ جوی دو سر، قند خون را بهطور طبیعی تنظیم میكند. این ماده غذایی كربوهیدراتی مدت زمان طولانی در معده باقی میماند و بسیار آهسته به انرژی تبدیل میشود، بنابراین برعكس غلات فرآوری شده شیرین، جوی دوسر باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود و فیبر زیاد آن دانه باعث میشود در طول روز احساس سیری كنید؛
جو دو سر
این ماده غذایی برای وعده صبحانه بسیار مناسب است؛ چرا كه خستگی را از بدن، ذهن و روح دور میكند. این ماده غذایی موجب سلامت دستگاه گوارش میشود و به همین دلیل متخصصان تغذیه مصرف این ماده غذایی را به بیماران دیابتی توصیه میکنند؛ جوی دو سر، قند خون را بهطور طبیعی تنظیم میكند. این ماده غذایی كربوهیدراتی مدت زمان طولانی در معده باقی میماند و بسیار آهسته به انرژی تبدیل میشود، بنابراین برعكس غلات فرآوری شده شیرین، جوی دوسر باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود و فیبر زیاد آن دانه باعث میشود در طول روز احساس سیری كنید؛