کودکانی
که با شیر مادر تغذیه می شوند نسبت به کودکان تغذیه شده با شیر مصنوعی 20
برابر کمتر به اسهال و بیماریهای روده ای مبتلا می شوند.
به
گزارش وب دا، عضو مرکز تحقیقات کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره
به اینکه شیر مادر به دلیل وجود منابع سرشار از آنتی اکسیدان موجب تقویت
سیستم ایمنی بدن نوزاد شده و بدن وی را در برابر بیماریها مقاوم می سازد،
اظهار داشت: شیر مادر در زمان ابتلا نوزاد به اسهال ، مانند داروی او آر اس
عمل کرده و نیازهای تغذیه ای و مایعات از دست رفته وی را تامین می کند.
دکتر
محمد جواد پریزاده خاطر نشان کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده کودکانی که
با شیر مادر تغذیه می شوند 4 برابر کمتر به عفونتهای تنفسی مبتلا می شوند.
فوق
تخصص کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تغذیه با شیر مادر
موجب افزایش بهره هوشی کودک نیز می شود، تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر
علاوه بر جلوگیری از بسیاری از بیماریها در سنین کودکی از ابتلا به
بیماریهایی همچون سرطان، مشکلات گوارشی و دیابت نیز در سنین بزرگسالی
جلوگیری می کند.
عضو
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه نوزادان تا شش ماهگی
به هیچ ماده غذایی دیگر به جز شیر مادر نیازی ندارند و پس از آن تا دو
سالگی همراه دیگر مواد غذایی باید به شیردهی ادامه داد، گفت: مادر و کودک
از نظر فیزیولوژیک وابسته به یکدیگر هستند و نیازهای رشد و تکامل جسمی
نوزاد به طور کامل با تغذیه شیر مادر تامین می شود.
دکتر
پریزاده خاطر نشان کرد: علاوه بر مزایای جسمی، کودکانی که با شیر مادر
تغذیه شده و بیشتر در آغوش مادر بوده اند کمتر دچار بزهکاریهای اجتماعی در
سنین بزرگسالی می شوند.