کودکانی که با شیر تغذیه می شوند 20 برابر کمتر اسهال می شوند

 کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند نسبت به کودکان تغذیه شده با شیر مصنوعی 20 برابر کمتر به اسهال و بیماریهای روده ای مبتلا می شوند.
به گزارش وب دا، عضو مرکز تحقیقات کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیر مادر به دلیل وجود منابع سرشار از آنتی اکسیدان موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد شده و بدن وی را در برابر بیماریها مقاوم می سازد، اظهار داشت: شیر مادر در زمان ابتلا نوزاد به اسهال ، مانند داروی او آر اس عمل کرده و نیازهای تغذیه ای و مایعات از دست رفته وی را تامین می کند.
دکتر محمد جواد پریزاده خاطر نشان کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند 4 برابر کمتر به عفونتهای تنفسی مبتلا می شوند.
فوق تخصص کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تغذیه با شیر مادر موجب افزایش بهره هوشی کودک نیز می شود، تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر علاوه بر جلوگیری از بسیاری از بیماریها در سنین کودکی از ابتلا به بیماریهایی همچون سرطان، مشکلات گوارشی و دیابت نیز در سنین بزرگسالی جلوگیری می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه نوزادان تا شش ماهگی به هیچ ماده غذایی دیگر به جز شیر مادر نیازی ندارند و پس از آن تا دو سالگی همراه دیگر مواد غذایی باید به شیردهی ادامه داد، گفت: مادر و کودک از نظر فیزیولوژیک وابسته به یکدیگر هستند و نیازهای رشد و تکامل جسمی نوزاد به طور کامل با تغذیه شیر مادر تامین می شود.
دکتر پریزاده خاطر نشان کرد: علاوه بر مزایای جسمی، کودکانی که با شیر مادر تغذیه شده و بیشتر در آغوش مادر بوده اند کمتر دچار بزهکاریهای اجتماعی در سنین بزرگسالی می شوند.

غذاهای مفید برای حفظ تندرستی

 توصیه های  تغذیه ای به زنان؛
 
شکلات حاوی ترکیبات مفیدی برای زن‌ها می‌باشد هر چه میزان کاکائوی شکلات بیشتر باشد خانم‌ها را خوش اخلاق‌تر و سرحال‌تر می‌کند.
به گزارش وب دا، یک کارشناس تغذیه در یزد با اشاره به این که معمولاً خانم‌ها شکلات دوست دارند، در خصوص نقش تغذيه در سلامت زنان گفت: تحقیقات علمی گسترده در کشورهای مختلف جهان، این واقعیت را به اثبات رسانده که تغذیه نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت ، پیشگیری از بیماری ها و طول عمر انسان دارد. البته عوامل دیگری هم در این مورد موثر هستند، ولی تغذیه در این ارتباط اهمیت ویژه ای به خصوص در حفظ سلامت زنان می تواند داشته باشد.
ناهید برخورداری با بیان این که تغذیه سالم در عمل کار دشواری است، ادامه داد: این سختی، بیشتر مربوط به کنار گذاشتن عادت های کهنه و شیوه تغذیه نادرست است. تغذیه سالم به معنای صرف نظر کردن از خوردنی های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب، رعایت حد و مرز در خوراک است.
وی در ادامه افزود: در ميان مسائل تغذيه‌اي مربوط به زنان، حفظ وزن مناسب و داشتن بدن سالم، بسيار مهم است. مراحل مختلف زندگي مانند بارداري، شيردهي و دوران يائسگي بر وزن زنان تأثير  دارد. بنابراين برنامه غذايي مناسب با فعاليت‌هاي ورزشي به زنان كمك مي‌كند تا وزن خود را در محدوده سلامتی حفظ کنند كه اين امر به كاهش مشكلات قلبي و سرطان سينه كمك مي كند.
برخورداری با بیان این که بدن خانم‌ها به دلیل مکانیسم خاصی که دارد، نیازمند تغذیه‌ی مناسب و سالمی است، افزود:  شیر، ماست، سویا و هویج جزو مواد غذایی است که خانم‌ها باید در اولویت برنامه‌ی غذایی خود قرار دهند.

طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی آن می شود

 ذرت به دليل دارا بودن خواص تغذيه ای مفيد برای تقويت سلامت بدن و مبارزه با بيماری های قلبی و سرطان سودمند است.
کارشناس تغذيه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بر اساس تحقیقات جدید به عمل آمده، طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفيد آن شامل، کاروتنوئيدها (نسخه گياهی ويتامين A) می شود که اين مواد تاثير به سزايی در کاهش خطر ابتلا به بيماری های قلبی و سرطان دارند.
فرشته کيقبادی افزود: ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخيره ويتامين C خود، خاصيت آنتی اکسيدانی اش را حفظ می کند. علاوه بر آنتي اکسيدان ها، اين ماده غذايی مهم پس از طبخ، ترکيبی موسوم به اسيد فروليک آزاد  می کند که خواص فوق العاده ای دارد.
وی در ادامه افزود: اين خواص در ذرت شيرين به مراتب بيشتر است. ذرت در عين حال منبع مفيدی از املاح و ويتامين ها شامل پتاسيم، فسفر، آهن و تيامين است

انار خاصيت ضد سرطانی قوی به ويژه برای سرطان پروستات دارد

انار و رب انار خنثی‌کننده سموم کبدی، محافظ کبد و آنتی‌اکسيدانی قوی و تا حدی کاهنده کلسترول و فشارخون است.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذيه مرکز بهداشت شهرستان آزادشهر استان گلستان افزود: انار سرشار از ترکيبات پلی‌ فنولی است که باعث پايين آمدن کلسترول بد خون ( LDL ) شده و اجازه نمی ‌دهد صفحات چربی در عروق توليد شوند. انار، مواد مغذی بسياری دارد. در هر 100 گرم از اين ميوه 240 ميلی‌ گرم پتاسيم، 3 گرم فيبر، 13 ميلی‌ گرم ويتامين C، 80 درصد آب و 50 کيلوکالری انرژی يافت می ‌شود.
زهره کاوسی افزود: در انار آهن نیز یافت می شود، ولی از انار نمی توان به عنوان منبع آهن یاد کرد. ميزان قند این میوه نيز به حدی نیست که مانع مصرف بيماران ديابتی ‌شود.
وی تاکيد کرد: وقتی رُب اين ميوه تهيه می ‌شود، پلی ‌فنول و اسيد آلارژيک آن در اثر حرارت از بين نمی‌ رود ولی مقداری از ويتامين c آن کاهش پيدا می کند. با این وجود رُب انار نيز ارزش، غذايی بسيار دارد، البته اگر از انار مرغوب و طی فرآيند بهداشتی تهيه شده باشد.

نمك، شكر، ادويه به غذاي كودك اضافه نكنيد

 يك متخصص كودك:
لازم نيست به غذاي كودك نمك، شكر يا ادويه اضافه شود شايد فقط اضافه كردن كمي آب ليمو ترش اشكالي نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار وب دا،‌ متخصص كودكان با اشاره به تغذيه تكميلي كودكان گفت: تغذيه تكميلي يعني اين كه كودك به تدريج با طعم ها و غذاهاي مختلف آشنا شود تا كم كم بتواند غذاي سالم را جانشين شير مادر كند زيرا زماني مي رسد كه ديگر نياز هاي كودك فقط با شير مادر تأمين نمي شود.
دكتر احمدرضا فرسار با بيان اين كه اگر در تهيه غذاي كودك اصول مناسب رعايت نشود كودك را در آينده با مشكلاتي مواجه مي كند،‌ افزود: بيشتر طعم دهنده ها در سنين زير يك سال براي شيرخوار مشكل آفرين است و هر چه قدر طعم دهنده ها و ادويه ها ديرتر به غذاي كودك اضافه شوند به نفع او است.
وي در پاسخ به اين پرشس كه تا چه ميزان لازم است غذاي كودك رقيق شود،‌ گفت: در اوايل كه هدف ما آشنايي كودك با غذا است بهتر است از غذاهاي نرم استفاده كرد تا دستگاه گوارش كودك هم كم كم به غذا عادت كند اما هر چه كودك بزرگتر شود غذا بايد به غلظت واقعي خودش نزديك شود تا بتواند نيازهاي تغذيه اي كودك را تأمين كند.

نقش ال کارنیتین در چربی سوزی

کارنیتین
کارنیتین یک ترکیب چهار تایی آمونیوم است که از اسیدهای آمینه لیزین و متیونین ساخته شده است.  در سلولهای زنده نقش آن فرستادن اسیدهای چرب از سیتوسل به  میتوکندری در طی فرایند تفکیک چربی (یا چربی های مورد نیاز) برای سوختن است که انرژی آزاد کنند. در بدن، در کبد و کلیه ها تولید شده و در عضلات اسکلتی ، قلب ، مغز و اسپرم ذخیره شده است.
معمولا ، بدن همه کارنیتینی  که به آن نیاز دارد را می تواند بسازد. با این حال ،  برخی از افراد ممکن است دچار کمبود کارنیتین شوند زیرا بدن آنها نمی تواند به اندازه کافی کارنیتین بسازد و یا آن را به بافت ها برای  استفاده انتقال بدهد. برخی از شرایط دیگر مانند آنژین ، همچنین مصرف برخی از داروها می تواند باعث کمبود کارنیتین در بدن شود.
ال – کارنیتین چیست؟(مکانیزم)
کارنیتین در واقع مواد مغذی ضروری موجود در بدن است که در حمل و نقل چربی به میتوکندری سلول ،جایی که چربی ها میتواند به انرژی تبدیل بشوند به شما کمک می کند تا در بدن به شکل انرژی آزاد بشوند .ا ل – کارنیتین می تواند به افزایش سوختن چربی در بدن شما کمک کند ، سطح انرژی شما را بالا ببرد ،  وسلامت قلب شما ارتقاء  ببخشد.
ال – کارنیتین به طور گسترده ای به عنوان یک روش طبیعی برای کاهش وزن استفاده می شود چون قادر است چربی را در سرعت های بسیار بالاتر بسوزاند. همچنین می تواند هوس های شما را  کاهش دهد و باعث افزایش انرژی شما در طول ورزش و افزایش متابولیسم در بدن شما گردد. همچنین کارنیتین برای بالا بردن سلامت قلب و در درمان و مدیریت آنژین ، آریتمی قلبی و بیماری های دیگر استفاده می شود. همچنین توسط ورزشکاران  برای ارتقاء استقامت درورزش ها استفاده می شود.

درمان پوکی استخوان


پوکی استخوان یکی از دلایل اصلی ناتوانی در زنان مسن است؛ ناتوانی و حتی گاهی ترس از حرکت و فعالیت. چگونه می توان خطر ابتلا به مشکلات ستون فقرات و شکستگی استخوان ها را کاهش داد؟ جواب مشخص است: ورزش. اگر شما همیشه فعال بوده و فعالیت بدنی داشته اید که خوش به حالتان! اما پس از یائسگی نیز برای شروع ورزش خیلی دیر نیست.
با شروع یک برنامه ورزشی مناسب، قدرت عضلانی شما افزایش یافته و تعادل بدن تان بهبود می یابد. اینها به جلوگیری از سقوط شما کمک و همچنین استخوان های شما را از ضعیف تر شدن محافظت می کند.
از کاهش شدید وزن باید خودداری شود چون این کار باعث کاهش حداکثر توده استخوانی خواهد شد.کلسیم: یک رژیم غذایی متعادل برای سلامت استخوان ها بسیار اهمیت دارد. بخصوص مصرف کلسیم کافی به رسیدن به یک حداکثر توده استخوانی خوب کمک کرده و همچنین باعث کاهش از دست دادن استخوان در سن های بالاتر می شود.گرچه بسیاری از غذاها حاوی کلسیم هستند، اما تمام آنها بعد از خورده شدن ، کلسیم زیادی در بدن آزاد نمی کنند. بهترین منبع کلسیم ، لبنیات مثل شیر و پنیر و تخم مرغ هستند.
رژیم غذایی خاص: غیر از مصرف مقادیر زیاد کلسیم ، رژیمهای غذایی خاصی برای بیماران دچار پوکی استخوان توصیه نمی شود.در واقع مصرف مقادیر زیاد پروتئین که به صورت گوشت مصرف می کنیم ، ممکن است باعث از دست دادن کلسیم از بدن شود. با این حال ، گیاهخوارانی که از مصرف لبنیات خودداری می کنند، باید از قرصها و مکملهای کلسیمی استفاده کنند.

نقش چیتوسان به عنوان چربی سوز

چیتوسان چیست ؟

چیتوسان یک ماده آمینو پلی ساکارید است، که به طور طبیعی بوجود می آید و از نظر شیمیایی شبیه به فیبر گیاهی سلولز است. بر خلاف فیبر گیاهی سلولز، چیتوسان دارای بار مثبت یونی است که میتواند نتایج قابل توجهی به بار بیاورد. برای مثال گزارش شده که پس از مصرف این مکمل چربی ذخیره، کلسترول، فلزات سنگین و مواد سمی که به شکل یک توده بزرگ در آمده اند، درحین ورود به گردش خون جذب و به طور کلی حذف شده اند. این ماده به شکل کاملا طبیعی، از پوسته سخت پوستانی چون خرچنگ و میگو بدست می آید. چیتوسان یک مکمل بسیار امن است به طوری که در طول بیش از ۲ دهه مصرف آن هیچگونه عوارض جانبی گزارش نشده است.

اثر چربی سوزی چیتوسان:

در واقع چیتوسان از ورود و ذخیره شدن  چربی های غیر فعال و کلسترول از طریق جذب آنها جلوگیری می کند. تحقیقات مختلف نشان داده اند که چیتوسان ۵۵٪ بیشتر از هر فیبر دیگری در به تله انداختن و از بین بردن چربی ها موثر است. به همین دلیل چیتوسان سالهاست که به عنوان یک ماده طبیعی برای کاهش وزن و همچنین برای پاکسازی روده بزرگ استفاده میشود. زمانی که این مکمل به همراه یک برنامه غذایی کامل و یک برنامه تمرینی مناسب همراه شود میتواند به عنوان یک چربی سوز، بسیار موثر واقع شود.

جعفری پیری را به تاخیر می اندازد


تحقیقات دانشگاه کیشو در ژاپن نشان داد: ترکیب ایپزنین سطح آنتی بادی هایی را که باعث افزایش حساسیت می شود، کاهش می دهد و همچنین فعل و انفعالات مرتبط با علائم حساسیت را کم می کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ ترکیب ایپزنین یک آنتی آکسیدان قوی از مجموعه فلاونوئیدها است که به عنوان ضد التهاب و ضد اسپاسم عمل می کند و از ابتلای انسان به سرطان های مختلف محافظت می کند و تولید اسید اوریک را متوقف می نمایند که این امر به معنای مبتلا نشدن افراد به بیماری نقرس است.
براساس این تحقیقات، ایپزنین همچنین از تخریب شدن کدهای وراثتی محافظت می کند و پیری و بیماری های مزمن را به تاخیر می اندازد.فلاونوئید ها ترکیبات پلی فنول فعالی هستند که تقریباً در تمام میوه ها و سبزی ها یافت می شوند.
تمام میوه ها و سبزی ها به خصوص بخش پررنگ آنها، توت ها، گیاهان دارویی و گیاهان طعم دهنده، ادویه ها، لوبیا و باقالی خشک حاوی فلاونوئیدها هستند و در این میان جعفری، کرفس، سیب و پرتقال حاوی ترکیب ایپزونین است.


علل بالا رفتن كلسترول در خون، كشف شد

 ترشح پروتئيني به نام رزيستين توسط بافت چربي منجر به افزايش LDL‌ در بدن مي‌شود.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان كانادايي با انجام بررسي‌هاي خود دريافتند پروتئين رزيستين، توليد LDL‌ را در سلول‌هاي كبدي انسان افزايش داده و همچنين با تخريب گيرنده‌هاي LDL در كبد، قابليت كبد را در از بين بردن كلسترول بد خون (LDL)‌ كاهش مي‌دهد.
براساس اين گزارش محققان افزودند: پروتيئن رزيستين ضمن افزايش تجمع LDL  در شريان‌ها احتمال وقوع بيماري‌هاي قلبي را افزايش داده و نيز با ايجاد تأثيراتي منفي روي استاتين‌ها (داروهاي پايين آورنده كلسترول خون) منجر به ناتواني آنها در كاهش سطوح LDL‌ در بيماران مي‌شود.
نتايج حاصل از اين گزارش افزود: اين كشف، انقلابي در داروهاي جديد درماني به ويژه داروهايي كه با هدف قرار دادن و مهار رزيستين، اثرات استاتين‌ها را افزايش مي‌دهند، ايجاد كند.
به گفته محققان هرگونه احتمالاتي براي ايجاد درمان‌هاي پيشرفته در مهار بيماري‌هاي قلبي عروقي بسيار مهم است و طبق اين تحقيق حدود 40 درصد از كانادايي‌ها، سطح كلسترول خون بالايي دارند كه اين نگراني قابل توجهي در كاناداست.