
بعلاوه توصيه اكثر
متخصصان اين است كه تخممرغ را به طور كامل مصرف كنيد، چرا كه 90 درصد
كلسيم و آهن آن در زرده و نصف پروتئين آن در سفيده است.
اگر تخممرغ را مضر
ميدانيد و آن را از برنامه غذايي خود حذف كردهايد، دانستن نكاتي درباره
اين ماده مغذي ممكن است نظر شما را عوض كند و مجددا آن را در برنامه غذايي
بگنجانيد. تخممرغ حتي در طب سنتي كاربرد و خواص درماني شگفتانگيز دارد.
منبعي سرشار از ويتامين و مواد معدني
متخصصان تغذيه همواره
توصيه ميكنند، از موادي استفاده كنيد كه تمام مواد مغذي را در خود جا داده
باشد. تخممرغ حاوي مواد مغذي و ويتامينهايي است كه براي حفظ سلامت بدن
ضروري است.
براي مثال، تخممرغ ويتامين B2 دارد كه در فرآيندهاي آنزيمي شركت داشته و در سيكلهاي توليد انرژي بدن نقش دارد.
ويتامين B12 كه در اين
ماده مغذي وجود دارد، در فرآيندهاي حياتي بدن دخيل است و در توليد
گلبولهاي قرمز خون و سلامت سيستم عصبي نقش مهمي را ايفا ميكند.