با توجه به این که سبد غذایی خانوار باید هر ده سال یک بار تدوین شود ،تا به امروز این سبد غذایی برای 14 گروه سنی و جنسی تعریف و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، دکتر حاجی فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور امروز 30 آبان در جمع خبرنگاران افزود: سبد غذایی خانوار جدید با توجه به اطلاعات سبد غذایی خانوار در سال 83 و میزان نرخ تورم و امنیت غذایی در مراحل پایانی تدوین است که یک سری از اطلاعات آن منتشر شده است.
وی با بیان این که سبد غذایی خانوار باید بر اساس الگوی غذایی خانوار ها هر 10 سال یک بار تدوین شود گفت: سبد غذایی باید با تکیه بر موارد فوق در چهار فصل و با توجه به اطلاعات کسب شده از الگوی غذایی خانوار ها در مناطق گوناگون کشور تدوین شود .
حاجی فرجی خاطر نشان کرد: تا به امروز سبد غذایی برای 14 گروه سنی و جنسی بر اساس نیاز به مواد مغذی تعریف و تدوین شده و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وی با بیان این که سبد غذایی خانوار باید بر اساس الگوی غذایی خانوار ها هر 10 سال یک بار تدوین شود گفت: سبد غذایی باید با تکیه بر موارد فوق در چهار فصل و با توجه به اطلاعات کسب شده از الگوی غذایی خانوار ها در مناطق گوناگون کشور تدوین شود .
حاجی فرجی خاطر نشان کرد: تا به امروز سبد غذایی برای 14 گروه سنی و جنسی بر اساس نیاز به مواد مغذی تعریف و تدوین شده و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.