افراد چاق در خوردن زیاده روی نکنند
ذرت مکزیکی میان وعده مورد تایید متخصصان تغذیه
منیره زارع زاده
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که مصرف بیش از حد ذرت مکزیکی برای سلامتی مضر است، گفت: «این در حالی است که مصرف کافی و بهداشتی آن میتواند این ماده غذایی را به یک تنقل خوب تبدیل کند.»
ناهید برخورداری کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفتوگو با خبرنگار سینانیوز با بیان این مطلب که ذرت مکزیکی چند سالی است که در سبد غذایی مردم جای خود را باز کرده و بیشتر به عنوان یک میان وعده غذایی از آن استفاده میکنند، ادامه داد: «ذرت مکزیکی در صورتی که به شکل صحیح، تهیه و مصرف شود میتواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را در میان وعدههای غذایی روزانه مورد مصرف مردم را بگیرد.»وی ادامه داد: «بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود.»