به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ دکتر پریسا ترابی گفت: آب معدنی طبیعی به آبی گفته میشود که مستقیما از چشمهها و یا نقاط حفر شده از طبقات زیر زمینی بدست آمده باشد. این آبها به علت دارابودن خصوصیاتی از آب آشامیدنی متمایز میگردند و علیرغم تاثیر تناوبی عوامل طبیعی، از نظر ترکیب، دما و آبدهی از تفاوتهای جزئی برخوردار هستند.
وی با توجه به موارد احتیاط و هشدارهای لازم در طی مصرف آب بطری شده، گفت: آب معدنی حاوی املاح معدنی خاص، عناصر کمیاب و ترکیبات دیگر است که این ترکیبات در فصول مختلف سال از ثبات نسبی برخوردار است. طعم و مزه انواع آب معدنی طبیعی برحسب شرایط محلی و وجود گاز و املاح مختلف آن ممکن است متفاوت باشد.
هشدارهای مصرف آب بطری شده
ترابی با توجه به استفاده از بطریهای پلاستیکی جهت نگهداری آب یخ زده در یخچال، تصریح كرد: از قرار دادن بطریهای آب پلاستیکی (یک بار مصرف) در فریزر یا جایخی یخچال و استفاده از آب یخ زده در آنها خود داری نمایید.مسوول برنامه تغذیه بزرگسالان دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت افزود: از مصرف آب بطریهایی که مدت طولانی در مجاورت نور آفتاب و حرارت قرار گرفتهاند خودداری كنید.