دكتر فرشيد فروزنيا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه يزد، گفت: بيماري اسهال در فصول گرم سال به خصوص تابستان از شيوع بيشتري برخوردار است و بيشتر از طريق آب و غذاي آلوده منتقل ميشود البته ممكن است در كل فصول سال ديده شود كه در فصلهاي سرد سال بيشتر از نوع عفونتهاي ويروسي هستند.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
چشالو
فواید نارنج
امروزه
قسمتهای مختلف درخت نارنج مصارف فراوانی در پزشكی یا علم تغذیه دارد. به
علاوه، استفاده از آن در زیبایی نیز جایگاه ویژهای یافته است.
دكتر مهرانگیز توتونچی عضو گروه درد جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: در
پوست نارنج انواع ویتامینهای A ،B ،C و كاروتنوئید و پكتین و مواد دیگر
وجود دارد و از پوست تازه آن اسانس نارنج به دست میآورند.
ترنج
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
ترنج (Citrus bergamia Risso) گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است. مزه میوه ترنج اندکی تلختر از گریپفروت است ولی ترشی آن از لیمو کمتر است. گرچه خاستگاه این گونه روشن نیست ولی این گیاه در مناطق مدیترانهای میروید و در کشورهای ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود[۱]. از اسانس ترنج برای مزه دادن به انواع چای و شیرینی استفاده میشود. درخت ترنج تا اندازهای به یخبندان حساس بوده و در مناطق با یخبندان و سرمای کم به خوبی میروید. ترنج را میتوان با پیوند زدن و یا از طریق رویش دانه تکثیر کرد.«ترگیل» سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند
|
خواص آناناس
آناناس
یک منبع عالی برای ماده معدنی منگنز میباشد، که ماده ای بسیار عالی برای
تواید انرژی و مقابله در برابر آنتی اکسیدانها میباشد.
آناناس
میوه نواحی گرمسیری محسوب میشود و مزه آن چیزی بین شیرین و ترش است.
آناناس جسمی بیضی شکل است که در اطراف آن گلهایی جمع شده اند که این گلها
هیچ میوه ای نمیدهند. آناناس از خانواده بروملیاسه میباشد که گیاهانی
غالباً علفی و تقریباً درختچه مانند هستند. این خانواده حاوی یک ماده بسیار
مهم برای سلامت به عنوان آنزیم بروملین میباشند.
کام کوات

کام کوات که آن را کین کان هم می نامند، میوۀ درختی همیشه سبز است که ارتفاع آن تقریبا به 10 فوت می رسد. درختان کام کوات اغلب بومی آسیا هستند و به ویژه در چین و اندونزی به وفور یافت می شوند. این درختان همچنین در ژاپن و ایالات گرم امریکا مثل فلوریدا و کالیفرنیا کاشته می شوند. اگرچه بسیاری از درختان کام کوات را به خاطر میوه های خوراکی و شیرین آن می خورند ولی به خاطر ظاهر زیبا، برگهای براق و شکوفه های سفید رنگ آن که در تابستان جوانه می زنند، عده ای تمایل به نگه داری آن در خانه دارند. علاوه بر این از شاخه های آن برای کارهای تزئینی نیز استفاده می شود. میوه های شیرین و آبداری داشته و بسته به این که در کجا کشت شده باشند، به شکل های گرد، بیضی و در رنگ های زرد و نارنجی یافت می شوند. اندازه ی این میوه یک تا یک و نیم اینچ است و از ماه دسامبر، یعنی اواسط آذر ماه تا ماه ژوییه یعنی اواخر خرداد ماه، در بازار یافت می شوند. شما می توانید این میوه را برای مدت دو هفته در ظرفی پلاستیکی و در یخچال نگه دارید. از این میوه می توان ژله، مربا و مارمالاد تهیه کرد و در سالاد و غذا هم از آن استفاده نمود.
منبع:http://negah.irib.ir/media/show_pic/6469
نسخه هاي شفا بخش پاپاءو (خربزه درختي)
نويسنده:حسين غفراني
اين ميوه گرمسيري بسيار مقوي است درون آن تو خالي و دانه
هاي گرد سياه دارد.ازنظر شکل،رنگ تقريباً شبيه کدوي حلوايي است.پاپايا در
بسياري از کشورهاي جهان افريقاي،امريکايي و بعضي کشورهاي آسيايي مثل
هند،مالزي، سيلان و ...توليد مي شود.قسمت بيروني پوست خربزه درختي وقتي که
رسيده باشد زرد يا نارنجي است و قسمت گوشتي آن نرم وشيرين است.فقط قسمت
گوشتي آن آب گرفته مي شود و پوست و دانه ي آن دور ريخته مي گردد.پاپايا به
جهت داشتن دو ماده فراوان مشهور است اين دو ماده پايين و آنزيمها
هستند.پايين هضم کننده ي بسيار قوي پروتئين است.پاپايا وقتي رسيده باشد
داراي مقدارزيادي شکرهاي طبيعي است که انرژي توليد مي کند.عصاره ي پاپايا
خون سازي را تقويت مي کند،توانايي انعقاد خون را بالا مي برد.ملين
بسيارخوبي است، اشتها را تحريک نموده و کليه ها،کبد،روده ها را شستشو مي
دهد.جهت آب گيري خربزه هاي به رنگ طلايي تيره با نارنجي يا زرد که زياد نرم
نشده باشد انتخاب شود.
منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها

منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها
خرمالو
خرمالو احتمالا بومی چین بوده وبعد وارد ژاپن شده و سپس به کشورهای دیگر نیز وارد شده.
خرمالو میوه ملی ژاپن است.
نام خرمالو ترکیبی است از دو واژه خرما و آلو.
از لحاظ طعم دو نوع گس و غیر گس دارد.
در جنگل های شمال ایران این میوه می روید.
چوب درخت خرمالو به نام آبنوس شناخته می شود که سنگین و محکم است.
خواص دارويي كيوي و مضرات آن

كيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل كننده پتاسيم به نام پاپايين است كه از نظر تجاري براي نرم كردن گوشت مفيد است اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد. بويژه افرادي كه به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند. اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي رود.
به اين ترتيب استفاده از كيوي خام در دسرهاي حاوي شير يا هر فراورده لبني ديگر نامناسب است زيرا اين آنزيم در عرض چند دقيقه در حاليكه بوي بسيار بدي توليد مي كند شروع به حل كردن پروتئين شير مي نمايد.
اشتراک در:
پستها (Atom)