آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
10 فایدۀ چای سبز را بشناسید

2. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر میکند.
3. چای سبز به کاهش وزن کمک میکند و چربیهای ذخیرۀ بدن را کاهش میدهد و از بروز بیماریهای متابولیک و رسوب چربیهای مضر بر دیوارۀ رگهای خونی جلوگیری میکند و میزان کلسترول خون را کاهش میدهد.
4. چای سبز باکتریهای مضر روده را از بین میبرد.
محققان چگونگی افزایش خطر سرطان در الکلیها را دریافتند
خبرگزاری فارس: محققان سرنخهای جدیدی را برای اینکه چطور الکل خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد،کشف کردند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان گفتند: زمانی که بدن الکل را متابولیسم - یا تجزیه- میکند، مادهای به نام استالدئید تشکیل میشود که میتواندبه DNA آسیب برساند.
داروهاي گياهي هم عوارض دارد

جام جم آنلاين: برخلاف باور بسياري از مردم، گياهان دارويي، طب مكمل و سنتي نيز ميتواند در شرايطي كه درست استفاده نشود، داراي عوارض جانبي باشد.
درست است كه سازمان جهاني بهداشت طب فراگير، يعني استفاده از طب مكمل را در كنار طب رايج توصيه ميكند و همواره از سياستگذاران سلامت كشورها ميخواهد رشتههاي مختلف طب مكمل را به مردم عرضه كنند، اما نكته بسيار مهم، استفاده بجا، صحيح و علمي از اين نوع درمان است. در ستون امروز اشارهاي به عوارض جانبي احتمالي رشتههاي مهم طب مكمل خواهيم داشت.
طب سوزني روش درماني بيخطر و بسيار كمعارضه است، ولي اين به شرطي است كه توسط متخصصي كارآزموده و در شرايط استاندارد انجام شود.
در باره مصرف ويتامين و املاح

جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه ميگويند خوردنيها و نوشيدنيهاي روزانه خود را با آگاهي و دقت بيشتري انتخاب كنيد تا بدانيد چقدر و از چه منابعي ميتوانيد به ويتامينها و املاح ضروري بدن دسترسي يابيد. برخي از آنها را گرد آوردهايم تا كمكي اندك به افزايش اطلاعتان در اين زمينه باشد.
ويتامين A: براي تقويت بنيه دفاعي، بينايي، سلامت پوست، رشد دندانها و كيفيت استخوانها ضروري است. نياز روزانه: 0.8 تا 1.1 ميليگرم. منابع: ميوهها و سبزيجات نارنجي و زرد رنگ، لبنيات، زرده تخم مرغ، ماهي، جگر، سبزيهاي داراي برگ پهن و سبز تيره
ويتامين B1: بيشترين كاربرد آن كمك به متابوليسم و سوخت و ساز است. بخصوص در كاركرد بهينه دستگاه عصبي نقشي مفيد دارد. نياز روزانه: يك تا 1.3 ميليگرم. منابع: انواع گوشت، غلات سبوسدار، لوبيا و...
اين جويدني زيانآور

جام جم آنلاين: ما پر از تصورات اشتباهيم. مثلا برخي گمان ميكنند خوردن آدامس نه تنها ضرر ندارد، بلكه سبب هضم بهتر غذا هم ميشود. برخي پا را فراتر گذاشته، وقت و بيوقت آدامسي در دهانشان ميگذارند و شروع ميكنند به جويدن و باد كردن.
دستهاي هم با رديف كردن برخي فوايد ديگر از قبيل تقويت ماهيچههاي فك و دهان، تحريك بخش جلويي مغز براي پردازش بهتر اطلاعات، احساس آرامش در مواجهه با شرايط ناراحتكننده و... مضرات گسترده چون افزايش پلاك دندان، رشد باكتريهاي مستعد ايجاد عفونت در بدن، فشار مضاعف بر غضروفهاي دهان و مفاصل آرواره و ايجاد سردردهاي مزمن، تحريك دستگاه گوارش ، اختلال در هضم، تشديد سندرم روده و نفخ و تورم آن در پي وارد شدن هواي اضافي حاصل از جويدن به مجاري گوارشي، افزايش بيخوابي، ايجاد سرطان زبان در برخي آدامسهاي طعمدار چون دارچيني، تشديد بيماريهاي قلبي، ابتلا به تپش قلب و... را ناديده ميگيرند و از لطماتي غفلت ميكنند كه با عادت به جويدن آدامس به سلامت خود ميزنند.
بگذاريد يك نگاه كلي به منشا آدامس، محتوياتش و عمل جويدن بيندازيم.
ترفند های عجیب و غریب برای کاهش وزن
شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر کاری زده باشید و متاسفانه از هیچکدام از روشهای رایج نتیجه مطلوب را دریافت نکرده باشید.
در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با روشهای عجیب برای کاهش وزن آشنا کنیم.
1- موز، سیب و یا نعناع را بو کنید
نتایج یک تحقیق که بر روی ۳۰۰۰ نفر در شیکاگو انجام شد، نشان داد افرادی که غذا ها را بیشتر بو می کنند، کمتر گرسنه می شوند. در واقع محققین معتقدند که بویدن غذاها مغز شما را گول می زند که شما در حال خوردن آن ماده غذایی هستید.
پروتئین ها و تعادل غذایی
ضروری است که هر روز گوشت یا تخم مرغ یا ماهی مصرف کنیم تا سهمیۀ روزانۀ بدن به پروتئین خصوصاً اسیدهای آمینۀ ضروری تأمین شود.
اما نکتۀ بسیار مهمی که نباید از آن غافل شد، این است که این مواد خوراکی (به جز ماهی ها) حاوی چربی نیز هستند و زیاده روی در مصرف آنها باعث اختلال تغذیه ای میشود.
چگونه به درستی نیازهای بدن مان به پروتئین را تأمین کنیم؟
با این راهکارها به جنگ تلخ ترین قند دنیا بروید!
دیابت شدیدترین بیماری متابولیک انسان است که معمولا با افزایش قند خون و عوارض ناشی از آن شناخته میشود. به طور طبیعی، قند خون انسان در حالت ناشتا زیر 100 است و اگر این میزان حداقل در 2 نوبت از 126 بالاتر رود به این معناست که فرد دیابت دارد

دیابت يا همان بيماري قند همیشه جزء خبرسازترین موضوعات دنیای پزشکی است.شاید از نظر یک فرد سالم، دیابت تنها یک بیماری ساده به نظر بیاید. اما واقعيت اين است كه اين بيماري اگر شما هم مبتلا به آن هستید یا حداقل یکی از اطرافیانتان با آن دست و پنجه نرم میکند، حتما تاکنون مواردی در مورد آن به ذهنتان رسیده که بیپاسخ ماندهاند. به همین علت سراغ دکتر محمدرضا مهاجری، فوق تخصص غدد، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران رفتیم تا با این بیماری و زوایای مختلف آن بیشتر آشنا شویم.
هیچ جایگزینی برای شیر وجود ندارد

شیر و لبنیات اولین قربانیان تورم
دانشيار انستيتو تحقيقات تغذيه كشور با بیان اینکه آمار بیماری های ناشی از غذا در کشور ما بالا است خاطرنشان کرد:« وقتی درآمد افراد یک جامعه کم می شود خرید و مصرف بعضی از غذاها از جمله شیر و لبنیات فدا می شود وهیچ ماده غذایی وجود ندارد که بتواند نیاز بدن به کلسیم را در حجمی که لبنیات تامین می کند، برطرف سازد.»
اشتراک در:
پستها (Atom)