غلات سبوس دار،
بخش عمده و مهمی از برنامه غذایی ما انسان ها را تشکیل می دهد. یکی از این
غلات، برنج قهوه ای است که تصفیه شده است. اغلب افرادی که به سلامت خود
اهمیت می دهند، در برنامه غذایی خود به جای برنج سفید، از برنج قهوه ای
استفاده می کنند. اما این برنج چه خاصیتی دارد؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ به گفته محققان دانشگاه هاروارد مصرف حداقل ۲ وعده برنج قهوه ای در هفته، خطر بروز بیماری دیابت را کاهش می دهد.
برنج قهوه ای ۱۴ درصد فیبر روزانه لازم را تامین می کند و در پیشگیری از سرطان کولون و سینه مفید است.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای، ۸۸درصد نیاز روزانه بدن به منگنز را که نقش مهمی در مقابله با رادیکال های آزاد دارد، تامین می کند.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای بیش از ۲۷ درصد نیاز بدن به سلنیم را تامین می کند. این ماده مغذی سلول های سرطانی را از بین می برد.
با مصرف این برنج، می توان وزن طبیعی بدن را حفظ کرد.
روغن موجود در آن، کلسترول مضر را ۷درصد کاهش می دهد و میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ به گفته محققان دانشگاه هاروارد مصرف حداقل ۲ وعده برنج قهوه ای در هفته، خطر بروز بیماری دیابت را کاهش می دهد.
برنج قهوه ای ۱۴ درصد فیبر روزانه لازم را تامین می کند و در پیشگیری از سرطان کولون و سینه مفید است.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای، ۸۸درصد نیاز روزانه بدن به منگنز را که نقش مهمی در مقابله با رادیکال های آزاد دارد، تامین می کند.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای بیش از ۲۷ درصد نیاز بدن به سلنیم را تامین می کند. این ماده مغذی سلول های سرطانی را از بین می برد.
با مصرف این برنج، می توان وزن طبیعی بدن را حفظ کرد.
روغن موجود در آن، کلسترول مضر را ۷درصد کاهش می دهد و میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد.