از نظر طب قدیم گرم است ( گیاه خوش عطر - خار عطری )
باد شکن است - ضد نفخ معده - آرام بخش معده - درمان درد مفاصل - طعم دهنده غذا ( داخل خورشت
قرمه سبزی بریزید و از خوردن این غذا بسیار لذت ببرید) طعم دهند ه دوغ - طعم دهند ه ماست و خیار -
طعم دهنده سالاد شیرازی ( این سالاد را با نعناع و این گیاه مخلوط فرمایید و با آب گوشت میل کنید خواهید دید چه طعمی دارد نوش جانتان باد )
امید وارم در زمان شناسایی و برداشت این گیاه خوش عطر و مفید دقت لازم را بعمل آورید انشاء الله .
این گیاه در قیاس با گیاه شنبلیله از طعم وبوی بهتری بر خوردار است .
این گیاه در شهرستان همدان از جایگاه خاصی برخوردار است .
منبع: http://tebbehirani.blogfa.com/post-650.aspx
قرمه سبزی بریزید و از خوردن این غذا بسیار لذت ببرید) طعم دهند ه دوغ - طعم دهند ه ماست و خیار -
طعم دهنده سالاد شیرازی ( این سالاد را با نعناع و این گیاه مخلوط فرمایید و با آب گوشت میل کنید خواهید دید چه طعمی دارد نوش جانتان باد )
امید وارم در زمان شناسایی و برداشت این گیاه خوش عطر و مفید دقت لازم را بعمل آورید انشاء الله .
این گیاه در قیاس با گیاه شنبلیله از طعم وبوی بهتری بر خوردار است .
این گیاه در شهرستان همدان از جایگاه خاصی برخوردار است .
منبع: http://tebbehirani.blogfa.com/post-650.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر