خبرگزاری فارس: تحقیقات تازه علمی نشان میدهد که کاهش مصرف گوشت و پروتئین در دوره بارداری باعث میشود که فرزند در معرض ابتلا به بیماری فشار خون مزمن قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از "Biology of Reproduction"، محققان دانشگاه تکزاس در آمریکا در تحقیقات خود به نتایج جدید و قابل توجهی درباره مرحله بارداری رسیدند که برای هر مادر بارداری مهم است.
این تحقیقات از ارتباط بین خودداری از خوردن برخی انواع غذاها و ابتلا کودک به یکی از بیماریهای مزمن خطرناک در مرحله بلوغ وی خبر داد.
محققان گفتند: تکیه زنان باردار به یک رژیم غذایی کم پروتئین و خودداری از مصرف غذاهای سرشار از پروتئین نظیر گوشت و لبنیات احتمال ابتلای فرزندان به بیماریهای فشار خون مزمن را در مرحله بلوغ آنها افزایش میدهد.
این محققان بر ضرورت یک برنامه غذایی متکامل زیر نظر پزشک برای مادران باردار تاکید کردند تا اینکه خود و جنین خودشان را در معرض هرگونه خطر احتمالی قرار ندهند.
محققان نتایج تحقیقات خود را تفسیر کردند و گفتند که پیروی از یک رژیم غذایی حاوی مقادیر اندکی پروتئین به کاهش سطح آنزیم "Hsd17b2" در زنان باردار منجر میشود که مسئول شکستن هورمون تستسترون به عنوان یکی از هورمونهای مردانه است و این امر باعث افزایش آن در خون زنان باردار شده و احتمال ابتلای آنها به مسمومیت بارداری و تخمدان پلی کیستیک را افزایش میدهد.همچنین مقادیر زیادی از تستسترون را از طریق بند ناف به جنین منتقل میکند و احتمال ابتلای آنها به فشار خون مزمن را هنگام رسیدن به سن بلوغ افزایش می دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر