
به
گزارش وب دا، كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن
بیان این مطلب گفت: مس قرمز به مرور زمان در مجاورت هوا اکسید میشود و به
سبز خاکستری میگراید که در این حالت سلامت فرد را تهدید می کند.
املاح فلزی بافت های نرم بدن را تهدید می کنند
خاتون
برسياه ادامه داد: مسمومیت فلزی با رسوب در بافتهای نرم مانند کبد، طحال و
زیر پوست، مانند یک ماده اکسید کننده عمل می کند و در تمام نقاط بدن منتشر
می شود.
اين
كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي با بیان اینکه استفاده مکرر از حد ظروف آهنی
و مسی، متابولیسم و دسترسی به سایر مواد مغذی را نیز تحت تاثیر قرار می
دهد، اظهار کرد: دریافت آهن، کلسیم، روی و منیزیم به میزان بیشتر از نیاز
یک فرد در وعده های غذایی، میتواند بر روی جذب سایر مواد نیز اثر منفی
داشته باشد.
وی
خاطر نشان کرد: ظروف تفلون نیز به علت ماده شیمیایی موجود در تهیه کف ظرف،
سرطان زا بوده و به مرور میتواند مانند املاح وارد غذا شود که استفاده از
این ظروف نیز از نظر بهداشتی توصیه نمیشوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر