یک فوق تخصص عفونی اطفال بیان کرد؛
دکتر پرویز طباطبایی گفت: «مصرف گوشت خام در برخی جوامع مانند کشور فرانسه موجب ابتلا به بیماری توکسوپلاسموز میشود.»
دکتر پرویز طباطبایی فوق تخصص عفونی اطفال در گفتگو با خبرنگار سینا نیوز با بیان اینکه یکی از موضوعات مورد بحث انجمن مربوطه، بیماریهای انگلی و قارچی هستند، گفت: «طی سالهای اخیر به دلیل رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، بیماریهای انگلی مانند آسکاریس (کرمک) کاهش چشم گیری داشتهاند.»وی با اشاره به اینکه بعضی بیماریهای انگلی مثل توکسوپلاسموز که در برخی کشورها مانند فرانسه نیز دیده میشود، به دلیل علاقه و مصرف گوشت خام از سوی افراد است، تصریح کرد: «نوع مادرزادی این بیماری خطرناک است و به همین دلیل به مردم توصیه میشود که از مصرف گوشت خام خودداری کرده و حتما گوشت پخته مصرف کنند.» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: «هر چند بیماری مالاریا طی سالهای اخیر کاهش قابل توجهی داشته است، ولی متاسفانه، هنوز هم افرادی به دلیل استفاده از استخرهایی که آب آنها تعویض نمیشود و به دلیل وجود پشههای الوده به این بیماری مبتلا میشوند.»
وی تصریح کرد: «بیماریهای قارچی سیستمیک که ناشی از کاندیدا یا آسپرژیلوس هستند نیز در افراد معمولی کمتر دیده شده و معمولاً در افراد دارای نقص ایمنی و یا مبتلا به بیماریهای زمینهای بیشتر مشاهده میشود.»
دکتر طباطبایی با بیان اینکه این بیماریها در افرادی که تحت پیوند اعضا قرار گرفتهاند نیز بیشتر دیده میشود، گفت: «لازم است این افراد تحت نظر پزشک باشند.»
وی در پایان با بیان اینکه بیماریهای قارچی پا از دیگر بیماریهای عفونی هستند که معمولاً بعد از شنا و به دلیل خشک نکردن کامل پا بروز میکند. لازم است افراد بعد رفتن به شنا، پاها، انگشتان، بین انگشتان و ناخنهای خود را کاملا خشک نمایند تا از ابتلا به قارچ ناخن جلوگیری نمایند که در این عرصه قرار گرفتن زیر آفتاب نیز میتواند موثر باشد.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر