
به
گزارش وب دا، مسئول مركز تحقيقات بهداشت باروري دانشگاه علوم پزشكي جندي
شاپور اهواز، ضمن بيان این مطلب گفت: ميزان كالري دريافتي روزانه براي
مادران باردار و مادراني كه شير مي دهند نسبت به بقيه حدود 500 كالري بيشتر
است و چون همه انسانها مخصوصا خانمها در معرض ابتلاي به استوبروز(پوكي
استخوان) قرار دارند در نتيجه مصرف كلسيم در اين افراد بايدافزايش بيشتري
باشد.
افشاري
افزود: در اين مادران به دليل افزايش مصرف كالري و پروتئين ميزان دريافتي
اين مواد و به طور كل گروههاي مواد غذايي مفيد در طول روز بايد بيشتر باشد.
وی با بيان اين مطلب كه يك مادر باردار و مادري كه زايمان خود را انجام داده يك فرد بيمار نيست كه نياز به يك رژيم غذايي خاص داشته باشد، گفت: توصيه مي كنيم كه براي افزايش ميزان شير خود از عصاره گياهاني مانند زيره و رازيانه استفاده كنند كه هم براي مادر و هم براي نوزاد ضد نفخ خواهد بود.
اين
عضو هيئت علمي در پايان ضمن اشاره به اين نكته كه هيچ نوشيدني مناسبتر از
شير و آب براي مادران باردار وجود ندارد، خاطرنشان ساخت: هر چقدر محيط
زندگي و خانه براي اين مادران
آرام و بدون استرس باشد به همان ميزان اين آرامش محيط بر روي ترشح هورمون
هاي مادر تاثير مثبت گذاشته و در ميزان شير و كيفيت آن هم تاثير مطلوبي
خواهد گذاشت. طبق تحقيقات صورت گرفته بر روي مادران عصبي، ميزان عصبيت به
همان ميزان كه روي كورتيزول خون وي اثر گذاشته و ميزان آن را افزايش مي دهد
بر روي نوزاد هم تاثير منفي برجاي خواهد گذاشت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر