پيازچه بیشتر براي بهبود طعم و مزه غذاها مصرف مي شود. اما علاوه بر اين كه اين گياه بسيار خوش مزه و خوش طعم است، داراي فوايد تغذيه اي زيادي نيز مي باشد.
پيازچه مانند سير و تره فرنگي از خانواده آليوم است و پياز آن قبل از اين كه به طور كامل رسيده شود از زمين چيده مي شود.
.
فوايد تغذيه اي پيازچه:
پيازچه فوايد زيادي دارد كه بیشتر آن ها مانند پياز است. از آن جمله مي توان به موارد زير اشاره نمود:
- كاهش قند خون
- كاهش كلسترول خون بالا
- كاهش فشار خون بالا
- كاهش خطر پيشرفت سرطان كولون و ديگر سرطان ها
- كاهش التهاب
از اجزاي تشكيل دهنده ي پيازچه مي توان به موارد زير اشاره نمود: