سبزي گشنيز كه به طور معمول و حتي روزانه در آشپزي از آن استفاده ميكنيم خواص بسيار زيادي دارد و بعنوان دواي معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، متخصصان علوم پزشكي و تغذيه در كانادا ميگويند افزودن يك يا دو قاشق چايخوري آب گشنيز به مخلوط شير تازه، يك تركيب عالي براي درمان حالت تهوع و اسهال خوني است. گشنيز خشك نيز به درمان اسهال كمك ميكند.
شبكه خبري تورنيونيوز در مقالهاي در اين باره آورده است: گشنيز همچنين براي زنان بويژه آنهايي كه در دوره عادت ماهانه دچار خونريزي شديد ميشوند، مفيد است. براي استفاده از اين خاصيت درماني گشنيز ميتوانيد شش گرم از دانه آن را در500 ميلي گرم آب بجوشانيد و پس از افزودن شكر به آن، اين مخلوط را به صورت گرم استفاده كنيد.
علاوه بر اين، گشنيز براي كساني كه دچار مشكلات آرتريتي (التهاب مفصلي) هستند سودمند است چون اين سبزي خواص ضد التهابي بسياري دارد. براي اين منظور نيز كافي است دانههاي گشنيز خاكي را با آب بجوشانيد و اين مخلوط را بنوشيد.
از سوي ديگر گشنيز بعنوان سبزي كاهش دهنده قند خون شناخته شده است و اين كار را با تحريك ترشح انسولين انجام ميدهد. اين تاثير به حدي است كه آن را گياه ضد ديابت نيز مينامند. گشنيز در عين حال با پايين آوردن ميزان كلسترول بد و افزايش سطح كلسترول خوب در خون به سلامت قلب كمك ميكند.
بنابراين گزارش، اين سبزي براي پوست نيز بسيار مفيد است. مخلوط آب گشنيز با پودر زردچوبه به درمان جوشهاي پوستي و جوشهاي سرسياه كمك ميكند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر