سبزي گشنيز كه به طور معمول و حتي روزانه در آشپزي از آن استفاده ميكنيم خواص بسيار زيادي دارد و بعنوان دواي معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، متخصصان علوم پزشكي و تغذيه در كانادا ميگويند افزودن يك يا دو قاشق چايخوري آب گشنيز به مخلوط شير تازه، يك تركيب عالي براي درمان حالت تهوع و اسهال خوني است. گشنيز خشك نيز به درمان اسهال كمك ميكند.
شبكه خبري تورنيونيوز در مقالهاي در اين باره آورده است: گشنيز همچنين براي زنان بويژه آنهايي كه در دوره عادت ماهانه دچار خونريزي شديد ميشوند، مفيد است. براي استفاده از اين خاصيت درماني گشنيز ميتوانيد شش گرم از دانه آن را در500 ميلي گرم آب بجوشانيد و پس از افزودن شكر به آن، اين مخلوط را به صورت گرم استفاده كنيد.