ویتامین
B۲ در جگر، لبنیات و سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند و برخی از
انواع غذاهای دریایی یافت می شود. ویتامین B۲ به عنوان یک فعال کننده برای آنزیم ها یا کوانزیم برای کار کردن
با سایر ویتامین های B
به کار می رود. این ویتامین شکل گیری سلول سالم قرمز خون را افزایش می دهد، از
سیستم عصبی، تنفس، تولید آنتی بادی و رشد طبیعی انسان محافظت می کند. همچنین پوست،
ناخن ها و رشد موها را سلامت نگه داشته و به منظم کردن فعالیت غده تیرویید کمک می
کند (یک تیرویید سالم برای داشتن وزن مناسب، در کنار سایر موارد بسیار لازم و
ضروری است). برخی افراد نیز از رینوفلاوین برای عارضه های مربوط به چشم مانند پیر
چشمی، آب مروارید و آب سیاه استفاده می کنند.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
اینوزیتول
اینوزیتول، نیز مانند کولین جزئی از
ویتامینهای گروه B میباشد و در داخل بدن ساخته میگردد. اینوزیتول با کولین به
متابولیسم چربیها کمک میکنند. منابع آن عبارتند از: دل و جگر گاو، گندم، سویا،
تخم مرغ، آجیل و مرکبات.
منابع : wikipedia
کولین
کولین، جزئی از ویتامینهای گروه B میباشد و یک ویتامین
واقعی نیست. کولین برای متابولیسم و سوخت و ساز چربی مفید است. کولین را برای
سوزاندن چربی در بدن مصرف کنید. این ماده بسیار مهم میباشد. اگر مقدار کولین در
بدن شما خیلی کم باشد، چربی اضافی در کبد جمع میشود. منابع کولین عبارت است از:
دل و جگر گاو، زرده تخم مرغ ، گل کلم، خیار و بادام زمینی.
منبع: ویکی پیدیا
ویتامین B۱
"ویتامین B۱" یا
"تیامین" برای آزاد کردن انرژی از چربیها، پروتئینها و کربوهیدراتها
مورد نیاز است. این ویتامین، اعمال متابولیکی مختلفی را در سیستم اعصاب، سلولهای
خونی و عضلات انجام میدهد. این ویتامین برای رشد بچهها و باروری در بزرگسالان
ضروری است.
نقش ویتامین B۱:
§
برای
افراد عصبی، نگران و مضطرب بسیار مفید است.
§
توانایی
مغز را زیاد میکند.
§
به
سوء هاضمه کمک میکند.
§
برای
عملکرد صحیح قلب بسیار مفید است.
منابع خوب ویتامین B۱ عبارتند از برنج قهوهای
، تخمه آفتاب گردان، نخود، جو، لوبیا، نانهای سبوس دار ، مغزها، لبنیات و گوشت
قرمز.
ویتامین B۱ طی فرایند پختن، دما و
گرمای زیاد، اضافه کردن نگه دارندهها و خشک کردن از بین میرود.
ويتامين B
گاهي شکل هاي مختلف ويتامين هايي که کمپلکس ويتامين B را مي سازند، در موادغذايي يکساني يافت مي شوند، از اينرو نيازي نيست که براي جبران کمبود اين ويتامين در بدن، از مکمل هاي غذايي آن استفاده کنيد. تازمانيکه در رژيم غذايي خود از انواع و اقسام موادمغذي استفاده کنيد، دچار کمبود ويتامين B نخواهيد شد.
نقش ویتامین A در بدن
ویتامینها به دو گروه محلول در آب و محلول در چربی تقسیم می شوند..
یکی از ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینA می باشد . مطمئنا شما نام آن را زیاد شنیده اید و شاید مطالبی راجع به آن مطالعه کرده اید . اکنون با معرفی ویتامینA متوجه خواهید شد که این ویتامین چیست و در بدن چه نقشی دارد؟
* ویتامینA از ترکیباتی بنام رتینوئیدها ساخته می شود که فرم های فعال ویتامینAهستند و در طبیعت به چند صورت موجود می باشند . بدین ترتیب ویتامین Aنام کلی ترکیباتی است که بیشتر آنها می توانند به هم تبدیل شوند و اعمال مختلفی در بدن دارند.,Aیکی از ویتامینهایی است که در بسیاری از نقاط بدن نقش حیاتی دارد.
یکی از ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینA می باشد . مطمئنا شما نام آن را زیاد شنیده اید و شاید مطالبی راجع به آن مطالعه کرده اید . اکنون با معرفی ویتامینA متوجه خواهید شد که این ویتامین چیست و در بدن چه نقشی دارد؟
* ویتامینA از ترکیباتی بنام رتینوئیدها ساخته می شود که فرم های فعال ویتامینAهستند و در طبیعت به چند صورت موجود می باشند . بدین ترتیب ویتامین Aنام کلی ترکیباتی است که بیشتر آنها می توانند به هم تبدیل شوند و اعمال مختلفی در بدن دارند.,Aیکی از ویتامینهایی است که در بسیاری از نقاط بدن نقش حیاتی دارد.
خواص گوشت ها و برتری هر نوع گوشت
گوشت مرغ يكي از انواع گوشت سفيد است كه توسط اكثر افراد مصرف مي شود. اما بد نيست بدانيد كه گوشت ساير پرندگان هم ارزش غذايي بالايي دارد و گنجاندن آنها در برنامه غذايي روزمره مفيد است.
در رابطه با گوشت انواع پرندگان و ارزش غذايي آنها گفتگويي با دكتر ميترا زراتي، متخصص تغذيه و رژيمدرماني داشتهايم.
مقایسه انواع گوشت
گوسفند و بره:
بهترین
گوشت ها و مناسب ترین گوشت ها نزدیک به مزاج انسان گوشت گوسفند نر بین شش
ماه تا یکساله ، سیاه رنگ و خصی باشد و در چمن و بنفشه چرا کرده باشد.و
محبوس مغلول نباشد و ذبح شدهدر همان روز باشد.و دست و سینه آن ( مقدم)
بهتر از ران و پشت و گرده ( موخر ) آن است.و سمت راست بهتر سمت چپ است . و
وحشی آن خشکتر و اهلی آن با رطوبت تر است.
این گوشت مناسب است به مزاج انسان و برای هر نوع طبخی مانند: شوربا و کباب و بریان و آب گوشت مناسب است.
این گوشت مناسب است به مزاج انسان و برای هر نوع طبخی مانند: شوربا و کباب و بریان و آب گوشت مناسب است.
گوشت بره (نر و ماده) گوشتی روشن –
صورتی پررنگ– کمچرب و لطیف است، زود میپزد و طعم بسیار خوبی دارد. این
نوع گوشت از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه در بازار به راحتی پیدا میشود؛
البته گوشت بره ماه فروردین خیلی لطیفتر از گوشت بره ماه اسفند است. گوشت
گوسفند استخواندار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو یک به 10 است. رنگ
گوشت گوسفند، قرمز روشن است. در ماههای مهر و آبان دوره فراوانیاش است و
از اوایل فروردین تا 15 اردیبهشت کمتر در بازار پیدا میشود.
میوه ای به نام رامبوتان
خواص بهار نارنج
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج میدهد. این گل اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار میگیرد ولی کاربرد اصلی آن بههمان صورت گل خشک و بهخصوص عرق در طب گیاهی است. برای مصرف دارویی، شکوفههای بهارنارنج را صبح زود به حالت غنچه نشکفته میچینند و سپس در محلی تاریک سریع خشک میکنند تا تغییر رنگ ندهند. مهمترین خاصیت دارویی بهارنارنج تاثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهارنارنج آرامشبخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و همچنین میگرنی را کاهش میدهد.
بهارنارنج در تقویت معده و طب بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین میبرد.
- برای کنترل تشنجها و حمله قلبی هم بهار نارنج را توصیه میکنند.
- اگر مشکل کمخوابی یا بیخوابی دارید، حتما پیش از خواب، مقداری عرق بهارنارنج یا چای آن را بنوشید.
- برای درست کردن چای بهار نارنج، کافی است 10گرم از گل بهارنارنج را در دو لیوان آبجوش به مدت 20دقیقه بجوشانید، سپس آن را صاف کرده، همراه یک قاشق سوپخوری عسل میل کنید.
با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.
منبع: همشهری آنلاین
اشتراک در:
پستها (Atom)