نویسنده : امین دعائی
کره
دارای قدمتی در حدود 4500سال می باشد که محصولی صددرصد طبیعی است .اصطلاح
کره در فرهنگ بین الملل مادهای است که از منابع حیوانی بدست می آید.
کره به جذب بتاکارتن و ویتامین های E ،K ، D ،A که
محلول در چربی هستند کمک می کند.کره حاوی اسیدهای چرب میریستیک و اسید چرب
لوریک می باشد که این دو اسید چرب باعث افزایش کلسترول خوب(HDL) می شوند.
کره دارای ریزمغذی های زیادی از جمله نوعی اسید لینولئیک به نام A.L.Conjugated یا (CLA) و اسفنگولیپید و اسید بوتریک هستند. همچنین تحقیقات نشان می دهد که (CLA) برای قلب مفید می باشد.