خواص و مضرات روغن حیوانی





از روغن های خوب استفاده كنید
در فرهنگ ما روغن خوب را روغن حیوانی تلقی می كنند، در صورتی كه از دیدگاه تغذیه ای روغنی خوب است كه دارای باندهای غیراشباع و مایع باشد. این روغن در بدن بر تولید كلسترول بی تأثیر است یا تولید آن را كاهش می دهد. در صورتی كه با مصرف روغن های جامد حیوانی، چربی های متصل به گوشت و دنبه، تولید كلسترول در بدن افزایش می یابد كه از عواقب بد آن آگاه هستید.


از مصرف روغن های حیوانی ( به غیر از روغن ماهی ) و همچنین روغن های جامد نباتی باید كمتر استفاده نمود


مهم ترین عاملی كه باعث افزایش كلسترول بد یا LDL می شود رژیم غذایی مناسب از راه خوردن چربی های اشباع شده می باشد. مثل خوردن مغز گوسفند، زرده تخم مرغ، جگر، گوشت قرمز، كره، خامه، روغن نخل، روغن نارگیل و روغن های جامد حیوانی و نباتی.

قابلیت فسادپذیری روغن های حیوانی و روغن های نباتی مایع، سریع تر از روغن های جامد نباتی می باشد

مصرف چربی را به حداقل برسانید، روغن حیوانی مصرف نكنید و به جای آن از روغن نباتی مایع استفاده كنید، مصرف كره حیوانی را به حداقل برسانید و آنرا با كره گیاهی جایگزین كنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر