
ما به دلیل خوشمزه بودن و پرخاصیت بودن و البته قدرت محافظت از قلب، دوستدار گوجهفرنگی هستیم. اما بررسیهای جدید روی این هدیه سلامت كه كمتر شناخته شده، نشان میدهد كه باید بیشتر آن را در وعدههای غذایی خود بگنجانیم.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازشرق؛ ما در مورد خواصی مانند محافظت در برابر شكنندگی استخوانها، سرطان و حتی اشعه ماورای بنفش صحبت میكنیم. پس مهم نیست چطور گوجهفرنگی را ورقهورقه میكنید، تنها باید مقدار بیشتری از آن را در ساندویچها، سالادها و نیز پیتزای خود بگذارید.
گوجهفرنگی لذیذ
بله، گوجهفرنگی برای تمام این بیماریها مفید است و شاید باید از خاصیت تغذیهای آن سپاسگزار باشیم. گوجهفرنگی منبع غنیای از لیكوپن، بتاكاروتن، لوتیین، پتاسیم و ویتامینهای A , C است. متخصصان تغذیه آن را مادهای برای مبارزه با التهاب دانسته و این فواید درخشان از گوجهفرنگی را ارایه كردهاند: