همه ویتامین ها و مواد معدنی نمی توانند در برنامه غذایی بیماران کبد چرب قرار گیرند و مصرف زیاد ویتامین ها و مواد معدنی مانند بیوتین، ویتامین های A,D,E موجب آسیب دیدگی کبد می شود.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه مصرف غذاهای پر چرب به خصوص چربی های اشباع شده مانند روغن های جامد، کره و مارگارین باید در رژیم غذایی بیماران کبد چرب محدود شود، گفت: خوردن بیش از حد پروتئین ممکن است بار کبدی را را در این افراد افزایش دهد.
سمانه عزیزی در رابطه با ویتامین های مفید برای این گروه از بیماران ادامه داد: خوردن انواع ویتامین های گروه B، منگنز و سلنیوم تاثیرات مثبتی را در سلامتی این بیماران بر جای می گذارد و بهتر است پروتئین مورد نیاز آنان نیز با مصرف غذاهای دریایی، گوشت لخم و عاری از چربی، حبوبات و منابع گیاهی تأمین شود.
وی ابراز کرد: مصرف منظم میوه ها به ویژه میوه های حاوی آنتی اکسیدان از قبیل کشمش، آلو، زغال اخته توت فرنگی، شاتوت، پرتقال، سیب، لیمو، آب لیموی تازه و سبزیجاتی مانند سیر، پیاز، انواع کلم، چغندر و کنگرفرنگی برای بیماران دارای کبد چرب مفید است.