توقف رشد تومورهاي سرطاني با مصرف اسفناج


رشد تومورهاي سرطاني به ويژه سرطان روده بزرگ، با مصرف اسفناج متوقف مي‌شود.

به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه تغذيه مولكولي و مواد غذايي، دانشمندان مؤسسه لينوس پائوسينگ در يك مطالعه تحقيقي و انجام آزمايش بر روي مدل حيواني دريافتند كه اسفناج مي‌تواند با تأثير روي ميكرو RNA‌هاي سلول‌هاي نشانگر سرطان روده بزرگ، رشد تومورهاي سرطاني را متوقف كند.
براساس اين گزارش دانشمندان معتقدند ميكرو RNA‌ ها يكي از مكانيسم‌هاي اپي‌ژنتيكي كليدي در تنظيم عملكرد سلولي در بافت‌هاي سالم و بيمار هستند و عدم كاركرد صحيح آنها منجر به بروز ژن‌هاي غيرطبيعي شده و اين مسئله منجر به ايجاد سرطان در فرد مي‌شود.
گفتني است پيش از اين تأثير شگرف برگ زرد و سبز و ميوه‌هاي رنگي و سبزيجات كه منبع سرشاري از سلنيوم هستند در كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان‌هاي دستگاه گوارش، پروستات و ريه به اثبات رسيده بود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر