همه ویتامین ها و مواد معدنی نمی توانند در برنامه غذایی بیماران کبد چرب قرار گیرند و مصرف زیاد ویتامین ها و مواد معدنی مانند بیوتین، ویتامین های A,D,E موجب آسیب دیدگی کبد می شود.

سمانه عزیزی در رابطه با ویتامین های مفید برای این گروه از بیماران ادامه داد: خوردن انواع ویتامین های گروه B، منگنز و سلنیوم تاثیرات مثبتی را در سلامتی این بیماران بر جای می گذارد و بهتر است پروتئین مورد نیاز آنان نیز با مصرف غذاهای دریایی، گوشت لخم و عاری از چربی، حبوبات و منابع گیاهی تأمین شود.
وی ابراز کرد: مصرف منظم میوه ها به ویژه میوه های حاوی آنتی اکسیدان از قبیل کشمش، آلو، زغال اخته توت فرنگی، شاتوت، پرتقال، سیب، لیمو، آب لیموی تازه و سبزیجاتی مانند سیر، پیاز، انواع کلم، چغندر و کنگرفرنگی برای بیماران دارای کبد چرب مفید است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر