
2- به طور خاص، گوجهفرنگی حاوی مقدار بسیار زیادی لیکوپن است که گفته میشود بالاترین فعالیت آنتیاکسیدانه را در بین کارتینوئیدها داراست.
3- گوجهفرنگی و بروکلی در کنار هم بسیار پرفایده هستند و احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند. در یک تحقیق مشخص شد که در موشهای صحرائی که به آنها گوجهفرنگی و کلم بروکلی داده شده بود، نسبت به موشهایی که به آنها لیکوپن بعنوان یک مکمل غذایی داده شده بود یا گوجهفرنگی و کلم بروکلی جداگانه به آنها داده شده بود، تومورهای پروستات بسیار کندتر رشد میکند.
4- طبق تحقیقی که در دانشگاه مونترآل انجام گرفت، مشخص شد رژیمهای غذایی سرشار از گوجهفرنگی، به کاهش احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده نیز کمک میکند. در این تحقیق محققان دریافتند که لیکوپن میتواند تا 31 درصد احتمال سرطان لوزالمعده را در میان آقایان با بالاترین و پایینترین مقدار مصرف از این کارتینوئید، کاهش دهد.