به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس آخرين تحقيقات، افراد سيگاري که مصرف ميوه و سبزيجات را در رژيم غذايي روزانه خود افزايش مي دهند، در ترک سيگار موفق ترند.
بر اساس يافته هاي اين تحقيق، سيگاري هايي که د رروز 4 واحد ميوه و سبزيجات مصرف مي کنند، 3 برابر بيشتر از بقيه افراد توانستند سيگار را طي 14 ماه ترک کنند.
افراد سيگاري معمولأ تمايل کمتري به مصرف ميوه ها و سبزيجات دارند، چراکه مصرف برخي غذاها از جمله شير، لبنيات، ميوه ها و سبزيجات طعم سيگار را بسيار بد مي کند.
اين گزارش حاکيست؛ احساس گرسنگي معمولأ با تمايل به کشيدن سيگاراشتباه گرفته مي شود؛ ازاينرو مصرف بيشتر مواد غذايي تازه و سالم مي تواند سبب ايجاد احساس سيري و در نتيجه جلوگيري از سردرگمي و افزايش مصرف سيگار شود.
بر اساس يافته هاي اين تحقيق، سيگاري هايي که د رروز 4 واحد ميوه و سبزيجات مصرف مي کنند، 3 برابر بيشتر از بقيه افراد توانستند سيگار را طي 14 ماه ترک کنند.
افراد سيگاري معمولأ تمايل کمتري به مصرف ميوه ها و سبزيجات دارند، چراکه مصرف برخي غذاها از جمله شير، لبنيات، ميوه ها و سبزيجات طعم سيگار را بسيار بد مي کند.
اين گزارش حاکيست؛ احساس گرسنگي معمولأ با تمايل به کشيدن سيگاراشتباه گرفته مي شود؛ ازاينرو مصرف بيشتر مواد غذايي تازه و سالم مي تواند سبب ايجاد احساس سيري و در نتيجه جلوگيري از سردرگمي و افزايش مصرف سيگار شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر