هنگامی که قصد خریداری مواد غذایی را دارید به دقت موارد اصول بهداشتي را مد نظر بگيريد و براي خريد مواد غذايي عجله نكنيد تا مواد غذايي سالم و بهداشتي خريداري كنيد.
به گزارش وب دا، كارشناس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان با توصيه به خريد مواد غذايي در مراكز معتبر و داراي فعاليت صنفي گفت: مواد غذايي بايد مراكز معتبر كه داراي پروانه كسب و فعاليت هستند خريداري شود و به خصوص مواد غذایی خام، خصوصا موادی که در کوتاه مدت فاسد می شوند.
اکرم احمدی زاده با تاكيد به رعايت موارد بهداشتي بسته بندي مواد اظهار كرد: دقت شود بسته بندی ماده غذایی آسیب ندیده باشد به خصوص بسته بندی مواد غذایی منجمد باید سالم باشد و نشانه های خروج انجماد و انجماد مجدد در بسته بندی ها مشاهده نشود.