یک کارشناس تغذیه خطاب به مسافران؛
در طول سفر شیر یا دوغ بنوشید
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد به مسافران توصیه کرد در طول سفر روزی ۲ لیوان شیر، ماست پاستوریزه یا دوغ بنوشید. وی همچنین از چاقی بسیاری از مسافران در زمان بعد از بازگشت از سفر، اشاره کرد.
مهدیه السادات حاجی میرزاده در گفت و گو با خبرنگار سینانیوز در یزد در خصوص نکات تغذیهای برای مسافرین اظهار داشت: «مسافران سعی کنند هر روز به طور منظم صبحانه مفصل بخورند که شامل مواد غذایی پر پروتئین مثل تخم مرغ یا پنیر و شیر پاستوریزه است.»وی با تاکید بر این مطلب که مسافران هرگز وعده غذایی صبحانه را حذف نکنند تصریح کرد: «نخوردن صبحانه باعث افت قند خون و کاهش کارایی شما و بروز عوارض عصبی مثل بیحوصلگی، پرخاشگری و تحریک پذیری میشود.»
حاجی میرزاده ادامه داد: «عدم استفاده از سبزی، سالاد، حبوبات و میوه جات در طول سفر باعث بروز مشکلاتی از جمله یبوست میشود. همچنین عدم مصرف میوه و سبزی، دریافت ویتامینهای ضروری همچون ویتامین A، C و B را کاهش میدهد.»