نوشته : بهناز عباسيمقدم كارشناس ارشد تغذيه

اهميت دريافت همه گروههاي اصلي:
در طب ابنسينا ذكر شده كسي كه ميخواهد بهداشت غذا را براي تن خود رعايت كند نبايد غذاهاي دارويي نظير ميوه و سبزي را غذاي اصلي خود قرار دهد، زيرا غذاهاي نرمكننده اگر به تنهايي مصرف شوند خون را ميسوزانند. همچنين غذاهاي غليظ هم به تنهايي مضر هستند و تن و خون را سنگين ميكنند. بهترين غذاها براي تندرستي كه بايد در كنار غذاهاي نرمكننده مثل ميوه و سبزي مصرف شوند عبارتند از گوشت نرم (بره، بزغاله)، گندم، نوشيدني خوشبوي گياهي. ابوعلي سينا در بين ميوهها دو دسته را شبيه غذاي اصلي دانسته كه عبارتند از: