مرکز مدیریت بیماری ها اعلام کرد خطر ابتلا به تب مالت (بروسلوز) با افزایش مصرف بستنی های غیرپاستوریزه افزایش می یابد.

بر اساس این گزارش روش های کاهش ابتلا به تب مالت استفاده از وسایل حفاظتی در هنگام ذبح دام، مصرف گوشت و جگر بازرسی شده (دارای مهر دامپزشکی) و تهیه دام مورد نیاز از مراکز مورد تایید سازمان دامپزشکی، نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال پس از خرید، استفاده از فرآورده های لبنی پاستوریزه، مصرف نکردن شیر، خامه، کره، پنیر و بستنی غیر پاستوریزه است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر