
ماهي جزو گوشتهاي سفيد است و يك منبع غني از پروتئين كم چرب و مرغوب به حساب ميآيد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، غذاهاي دريايي حاوي مقادير زيادي پروتئين مفيد، چربي كم، كلسترول كم و نيز حاوي مقادير قابل توجهي از املاح و ويتامينها هستند.
متخصصان تغذيه تاكيد دارند كه گوشت ماهي داراي ويتامينهاي ب، آ و د و نيز حاوي كلسيم، منيزيم، پتاسيم، روي، فسفر، مقدار كمتري آهن، مس و سلنيوم است. بعلاوه ماهيهايي كه در آبهاي شور زندگي ميكنند داراي ذخيره يد زيادي هستند.