سلامت نیوز: نتایج تحقیقات محققان دانشگاه کاردف بویلز نشان داد که مصرف روزانه چای به کاهش خطر ابتلا به اسهال و بیماریهای دستگاه گوارش کمک میکند.
محققان در جریان تحقیقات خود تاثیر 33 نوع چای سیاه را آزمایش کردند و دریافتند که ماده پولی فنول "polyphenols موجود در چای باکتریهای زیان بار "Clostridium difficile" را از بین میبرد.پروفسور لس بایلی ناظر بر این تحقیقات گفت: من ویژگیهای چای را از سال 2008 میلادی بررسی میکنم و چای سبز موثرتر از چای سیاه در از بین بردن باکتریهای "Clostridium difficile" است که در برابر آنتی بیوتیکها مقاوم هستند.