آنتي‌اكسيدان‌ها خطر بروز سرطان پانكراس را كاهش مي‌دهند


8-236.jpg
در يك مطالعه جديد تاييد شد مصرف مواد غذايي سرشار از آنتي‌اكسيدان‌ها شامل سلنيوم و ويتامين‌هاي C و E خطر بروز سرطان پانكراس را تا دو سوم كاهش مي‌دهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، هر چند اين مطالعه يك بررسي مشاهده‌اي است و نمي‌تواند ارتباط علت و معلولي اين تاثير را تشريح كند، اما متخصصان انگليسي معتقدند چنانچه در آزمايشات بعدي وجود اين رابطه مستقيم تاييد شود، اين نوع رژيم غذايي مي‌تواند از هشت درصد موارد ابتلا به سرطان پانكراس پيشگيري كند.

به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، دكتر وينسنت وينسي گورا، رييس بخش اونكولوژي و هماتولوژي در مركز سرطان مونتر ليج ساحل شمالي در نيويورك در اين رابطه مي‌گويد: طي چندين سال گذشته تلاش‌هاي بسياري براي كشف رژيم‌هاي غذايي موثر در بروز سرطان‌ها، صورت گرفته است.
آمارها نشان مي‌دهد كه 35 درصد از سرطان‌ها با مواد سرطان‌زاي موجود در رژيم‌هاي غذايي در ارتباط هستند. همچنين آنتي‌اكسيدان‌ها نيز موضوع بسياري از آزمايشات هستند چون اين فرض وجود دارد كه اين تركيبات به عنوان ابزاري موثر در پيشگيري از فعاليت مواد سرطان‌زا، كاربرد دارند.
در مطالعه جديد، متخصصان دانشگاه ايست آنجليا به سرپرستي دكتر اندرو هارت بيش از 23 هزار و 500 داوطلب 40 تا 74 ساله را كه بين سال‌هاي 1993 تا 1997 ميلادي وارد اين مطالعه شده بودند، تحت آزمايش و ارزيابي‌هاي پزشكي قرار دارند. آنها دريافتند افرادي كه در طول اين مدت از سه آنتي‌اكسيدان سلنيوم، ويتامين C و ويتامين E استفاده كردند، 67 درصد كمتر با خطر ابتلا به سرطان پانكراس مواجه بودند.
جزئيات اين مطالعه در مجله "روده" منتشر شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر