موز، سیب و پرتقال مناسبترين ميوهها در مسافرت محسوب ميشوند.
ناهید برخورداری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،منطقه يزد، در مورد نكات تغذيهاي در سفر، با اشاره به این که غذاهاي كاملاً داغ و تازه، ميوههاي تازه پوست كنده، انواع كنسروها، بستنيهاي پاستوريزه، غذاهاي خشك و نان تازه جزو غذاهاي سالم تلقي ميشوند، تصریح کرد: در مقابل غذاهايي كه دستفروشان عرضه ميكنند و ميوههايي كه مدتي از پوست كندن آن گذشته است و بستنيهاي سنتي در شمار غذاهاي پرخطر محسوب ميشوند.