غذاي كمكي بايد در حجم كم، داراي كالري مطلوب بوده و حاوي پروتئين و ريز مغذي هاي لازم باشد.
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهي،سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب اظهار داشت: غذاي كمكي بايد با قوام مناسب براي سن شيرخوار تهيه شود، كاملا پخته و نرم باشد تا كودك بتواند آن را به راحتي هضم كند، متناسب با عادات غذايي خانواده و مورد علاقه و ميل كودك باشد و نمك، شكر و ادويه تند به آن اضافه نشود.