برليانت بزرگمهر
در شماره قبل در ارتباط با مصرف انواع سالاد متداول در كشورمان و مواد اوليه آنها و خواص انواع سالاد بحث و بررسي داشتيم.
در اين ارتباط نگاهي داشتيم بر نحوه صحيح شستوشوي مواد اوليه آن و لطماتي كه به علت وجود انواع ميكروبها و تخم انگلها در سبزيجات سالادي به سلامت انسان وارد ميشود و روشهاي صحيح ضد عفوني كردن و انگلزدايي مواد اوليه سالاد را مورد بررسي قرار داديم. همچنين درباره بهترين انواع سس سالاد بحث نموديم.
اما مسئله مهم ديگر كه مورد سؤال بسياري از خوانندگان عزيز مجله ميباشد، بهترين زمان براي مصرف سالاد است كه عقايد متفاوتي در مورد اين امر وجود دارد. برخي از افراد بهترين زمان مصرف سالاد را قبل از غذا ميدانند، عدهاي ديگر معتقدند كه سالاد بهتر است همراه غذا ميل شود و بعضي ديگر بر اين باورند كه سالاد را بايد بعد از غذا مصرف كرد.
در اين ارتباط نگاهي داشتيم بر نحوه صحيح شستوشوي مواد اوليه آن و لطماتي كه به علت وجود انواع ميكروبها و تخم انگلها در سبزيجات سالادي به سلامت انسان وارد ميشود و روشهاي صحيح ضد عفوني كردن و انگلزدايي مواد اوليه سالاد را مورد بررسي قرار داديم. همچنين درباره بهترين انواع سس سالاد بحث نموديم.
اما مسئله مهم ديگر كه مورد سؤال بسياري از خوانندگان عزيز مجله ميباشد، بهترين زمان براي مصرف سالاد است كه عقايد متفاوتي در مورد اين امر وجود دارد. برخي از افراد بهترين زمان مصرف سالاد را قبل از غذا ميدانند، عدهاي ديگر معتقدند كه سالاد بهتر است همراه غذا ميل شود و بعضي ديگر بر اين باورند كه سالاد را بايد بعد از غذا مصرف كرد.