
مواد غذايي زيستي(بيو) مضرات کمتري دارند اما در مقايسه با مواد غذايي معمولي مغذي تر نيستند.
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران، مواد غذايي زيستي همان طور که از آنها انتظار مي رود، کمتر به آفت کش ها و ديگر آلاينده ها آلوده اند اما نفع بيشتر آنها براي سلامتي مصرف کنندگان هنوز ثابت نشده است.
محققان دانشگاه استنفورد کاليفرنيا، با تحليل نتيجه هفده تحقيق بر روي انسان و دويست و بيست و سه مورد تحقيق در مورد سطح مواد مغذي و آلاينده در مواد غذايي به اين نتيجه دست يافتند.
محققان دانشگاه استنفورد کاليفرنيا، با تحليل نتيجه هفده تحقيق بر روي انسان و دويست و بيست و سه مورد تحقيق در مورد سطح مواد مغذي و آلاينده در مواد غذايي به اين نتيجه دست يافتند.