دكتر"زيبا شكوري "متخصص زنان و زايمان گفت:يكياز علل مهم تولد نوزادان ضعيف وبا وزني كمتراز ۲كيلو ۵۰۰گرم تغذيه نادرست و نامناسب مادران است.
وي درحاشيه برگزاري دومين دوره كنگره سراسري حاملگيهاي خطرناك در گفتگو با ايرنا افزود : باتوجه به رشد و گسترش تهيه و مصرف غذاهاي فانتزي، آمار استفاده اين دسته از غذاها به خصوص غذاهاي سرخ كردني به وسيله ميكروفر ، همبرگر و پيتزااز سوي مادران باردار نيز افزايش يافته است.
وي گفت : مصرف اين دسته از غذاهاي بدون مغذيدرحالي استكهنوزادومادر براي تامين نيازهاي بدنخودبهويتامينهائي كهارزانترازاين غذاهااست،نياز دارند.