خوردن لیمو بعد از غذا از بروز سوء هاضمه پیشگیری می‌كند

به گزارش ایران به نقل از ايسنا؛ مصرف عصاره لیمو ترش در جلوگیری از سوء هاضمه بسیار مفید است چرا كه پس از ورود به جهاز هاضمه به باكتری‌های مفید حمله وعملیات آنها را خنثی كرده و حالت اسیدیته و تخمیر را به وجود می‌آورد.
دكتر اردلان نبی‌زاده متخصص بیماری‌های گوارشی، ضمن بیان مطلب فوق و با اشاره به این كه اختلالات مجاری گوارشی از جمله‌ سوء هاضمه از عمومی‌ترین شكایات بهداشتی افراد است، اظهار كرد: سوء هاضمه بر اثر باقی ماندن مقداری فضولات در قسمتی از روده بزرگ تولید می‌شود كه به راحتی و با مصرف میوه پس از صرف غذا می‌توان از بروز آن پیشگیری كرد.وی افزود: دلیل این امر دفع فضولات توسط میوه انجام شده و عمل جهاز هاضمه‌ تنظیم می‌شود.
این متخصص مصرف آب میوه و میوه پس از صرف غذا را تنها باعث ضدعفونی شدن جهازهاضمه ندانست و گفت: مصرف میوه سموم موجود در شرائین، پوست و كلیه‌ها را نیز دفع كرده و به سلامت هر چه بیشتر این قسمت‌های بدن كمك می‌كند.
وی با اعلام این كه اغلب میوه‌ها برای پیشگیری از سو‌ءهاضمه مفیدند، گفت: البته از این میان مصرف لیموترش و سیب اثر مفیدتری داشته و در پیشگیری موثرترند.
این متخصص در پایان خوردن عصاره لیمویی كه روی آتش پخته شده باشد را در برطرف ساختن سوء هاضمه موثر دانست و اظهار كرد: افراد می‌توانند برای از بین بردن اثرات سوء چربی بعد از خوردن هر غذای چرب عصاره لااقل یك عدد لیموترش را مصرف كنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر