تحقیقات نشان میدهد مصرف زرده تخممرغ باعث پر شدن دیواره داخلی رگها با پلاکهایی میشود که از کلسترول انباشته شدهاند.
برترین ها: اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید، باید از خوردن زرده تخم مرغ اجتناب کنید، زیرا این ماده غذایی باعث سختتر شدن رگهای خونی میشود.
تحقیقات نشان میدهد مصرف زرده تخممرغ باعث پر شدن دیواره داخلی رگها با پلاکهایی میشود که از کلسترول انباشته شدهاند. تشکیل پلاک یکی از دلایل شایع حملات قلبی و سکته به شمار میآید و سالانه جان تعداد زیادی از مردم را میگیرد. به این ترتیب افرادی که مستعد ابتلا به بیماری قلبی هستند باید این غذا را از وعده صبحانه خود کنار بگذارند.