زرده تخم مرغ را از این افراد دور کنید



تحقیقات نشان می‌دهد مصرف زرده تخم‌مرغ باعث پر شدن دیواره داخلی رگ‌ها با پلاک‌هایی می‌شود که از کلسترول انباشته شده‌اند.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید، باید از خوردن زرده تخم مرغ اجتناب کنید، زیرا این ماده غذایی باعث سخت‌تر شدن رگ‌های خونی می‌شود.


تحقیقات نشان می‌دهد مصرف زرده تخم‌مرغ باعث پر شدن دیواره داخلی رگ‌ها با پلاک‌هایی می‌شود که از کلسترول انباشته شده‌اند. تشکیل پلاک یکی از دلایل شایع حملات قلبی و سکته به شمار می‌آید و سالانه جان تعداد زیادی از مردم را می‌گیرد. به این ترتیب افرادی که مستعد ابتلا به بیماری قلبی هستند باید این غذا را از وعده صبحانه خود کنار بگذارند.

مصرف مكمل‌هاي رژيمي «روموفان» خطر خونريزي را تشديد مي‌كند

5525.jpg

سازمان غذا و داروي امريكا هشدار داد:


سازمان غذا و داروي امريكا (FDA) در بيانيه جديدي نسبت به عوارض شديد مصرف مكمل‌هاي رژيمي «روموفان» هشدار داد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين سازمان اعلام كرد كه مصرف اين مكمل‌ها خطر خونريزي،‌ سكته و در نهايت مرگ را تشديد مي‌كند. داروهاي «روموفان پلاس» و «روموفان پلاس پريميوم» به عنوان مكمل‌هاي طبيعي براي كنترل آرتريت و درد عضلاني در بازار عرضه مي‌شوند.

توصیه هاي لازم به افرادي كه مبتلا به ریزش ابرو هستند


توصیه هاي لازم به افرادي كه مبتلا به ریزش ابرو هستند.
دکتر عباس انتظاری، متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هئیت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وعضو آکادمی زیبایی آمریکا در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: افرادی که موهای ابرویشان می ریزد به توصیه های زیر توجه کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد بیش از اندازه، بدون صلاحدید پزشک از برخی ویتامین ها مانند ویتامین B و مشتقات ویتامین A استفاده می کنند که این امر در ریزش مو ابرویشان تاثیر می گذارد لذا این گونه نباید به صورت خود سرانه از ویتامین ها و مواد معدنی استفاده کنند.

آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی


شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر مادر از غذاهای کمکی بهره ببرد.
دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیر مادر اولین و بهترین غذا برای شیر خوار محسوب می شود و شیر مادر تا 2 سالگی و 24 ماه ادامه پیدا می کند.

کیمیاگر ادامه داد: شروع غذا دادن به شیرخوار باید از پایان ماه 4 و یا پایان ماه 5 ضرورت دارد معمولأ متخصصین در بین ماه های 4 و 5 اختلاف نظر دارند و در ایران پایان ماه پنجم را شروع غذا دادن به کودک می دانند.

چاقي معضل جوامع قرن 21


910108_Obesity_Cognition.jpgچاقي يكي ازعمده‌ترين معضلات قرن حاضر در حوزه سلامت عمومي به حساب مي‌آيد كه طبق گزارش سازمان بهداشت جهاني نرخ ميزان چاقي از سال 1980 ميلادي در سرتاسر جهان دو برابر شده است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، سازمان بهداشت جهاني طبق آماري كه در سال 2008 ميلادي بدست آورده‌است، نشان مي‌دهد بيش از 1.4 ميليارد نفر در جهان كه بين 20 سال و بيشتر داشته‌اند، به اضافه وزن مبتلا بوده‌اند. همچنين 65 درصد از جمعيت جهان در كشورهايي سكونت دارند كه اضافه وزن و چاقي بيشتر از سوء‌ تغذيه قرباني مي‌گيرد.

پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می کاهد

 بهتر است افراد در صورت تمايل به سرخ كردن سبزيجات، آن را فقط با روغن و حرارت کم تفت دهند زيرا پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی و ویتامین های موجود در آن می کاهد.
دكتر فروزان صالحي كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: گروه سبزی ها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند که برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است.
وي با بيان اين كه مصرف روزانه 3 تا 5 واحد از گروه سبزي ها براي افراد بزرگسال ضروري است،‌ تصريح كرد:‌

10فایده هندوانه برای سلامت شما



هندوانه قدرت خنک کنندگی بالایی دارد و همچنین میزان آمینو اسید سیترولین در آن زیاد است.

۱۰ فایده هندوانه برای سلامت شما
هندوانه یکی از منابع طبیعی آنتی اکسیدان های قوی است که به طور طبیعی موجود می باشد. یکی از منابع قوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامینC و ویتامین A، است که برای تمامی بیماری ها مفید می باشد. همچنین خطر ابتلا به از دست دادن آب بدن را نیز کاهش می دهد.
تابستان و هندوانه دو عضو جدا نشدنی هستند. هندوانه عموما در تمامی کشور های جهان یافت می شود. با وجود اینکه در تمامی فصول سال می توان از هندوانه استفاده کرد اما مهمترین دلیلی که از آن در تابستان استفاده می شود این است که در این زمان تازه ترین حالت خود را دارد و شیرین است. هیچ میوه ای به این اندازه حالت قرچ قرچ نمی دهد و نمی تواند تشنگی را برطرف کند. 

تاثير مصرف گوشت قرمز بر افزايش بيماري هاي قلبي مبتلا به ديابت نوع 2


سلامت نیوز-به گفته محققان مصرف گوشت قرمز و مواد غذايي حاوي آهن در افراد مبتلا به ديابت نوع دوم خصوصا زنان مي تواند با بروز بيماري هاي قلبي در ارتباط باشد.


به نقل از پايگاه خبري رويترز؛ مصرف زياد گوشت قرمز و ساير غذاهاي كه حاوي مقادير زيادي آهن هستند، باعث بروز بيماري هاي قلبي در افراد مبتلا به ديابت مي شود.
بنابراين گزارش؛ مطالعات محققان نشان مي دهد كه به علت متابوليسم ناقص و غير نرمال افراد مبتلا به ديابت نوع دوم،‌ اين افراد بايد در رژيم غذايي خود مصرف گوشت قرمز و مواد غذايي حاوي آهن را محدود كنند.
به گفته پزشكان احتمال بروز بيماري هاي قلبي به شدت افزايش سطح آهن خون براي زنان به ميزان  50 درصد افزايش مي يابد.

بی اشتهائی مساوی است با اختلالات روحی!

متخصصان اعلام کرده اند که اختلالات تغذیه ای که شامل بی اشتهایی و پرخوری عصبی می شود ، در بیش از 5/48 درصد از موارد در جوانان با اختلالات روحی همراه است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیکال نیوز تودی ، بسیاری از افراد ادعا می کنند که برای کاهش وزن یا رسیدن به وزن دلخواه چیزی نمی خورند و یا اینکه بیش از حد می خورند در صورتی که کارشناسان معتقدند چنین عارضه ای که عموما در جوانان دیده می شود در نیمی از موارد همراه با اختلالات شخصیتی است.
عدم تعادل در غذا خوردن بیشتر در افرادی دیده می شود که رضایت چندانی از خود و زندگی ندارند و دارای عزت نفس پایینی هستند.

پاي ثابت سفره سلامت ايرانيان


سلامت نیوز-اين روزها گوجه فرنگي خيلي معروف شده. دليلش هر چه باشد، بهانه خوبي است كه يك بار ديگر درباره‌اش بيشتر حرف بزنيم و خواص آن را مرور كنيم!


.بخش اصلي گياه گوجه فرنگي را ميوه آن تشکيل مي‌دهد که به صورت خام يا پخته در انواع سس‌ها، سوپ،سالاد و انواع مواد غذايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد‌. اغلب مردم  گوجه‌فرنگي را در هنگامي كه رنگ آن قرمزشده است مصرف مي‌كنند و كمتر از ميوه سبز آن استفاده مي‌شود‌.
بيش از 90 درصد از اين گياه را آب تشکيل مي‌دهد و مابقي آن شامل پروتئين، چربي، قندهاي مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ويتامين‌هاي آ، ث، كا، تيامين، ريبوفلاوين، پانتوتنيك اسيد، اسيد فوليك، ‌ويتامين اي، اسيد آمينه‌هاي ضروري، املاح معدني از جمله كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، منيزيوم، مس، منگنز، كبالت، روي و آرسنيك است و به تازگي نيز وجود يد در گوجه‌فرنگي گزارش شده است‌.