تاثير مصرف گوشت قرمز بر افزايش بيماري هاي قلبي مبتلا به ديابت نوع 2


سلامت نیوز-به گفته محققان مصرف گوشت قرمز و مواد غذايي حاوي آهن در افراد مبتلا به ديابت نوع دوم خصوصا زنان مي تواند با بروز بيماري هاي قلبي در ارتباط باشد.


به نقل از پايگاه خبري رويترز؛ مصرف زياد گوشت قرمز و ساير غذاهاي كه حاوي مقادير زيادي آهن هستند، باعث بروز بيماري هاي قلبي در افراد مبتلا به ديابت مي شود.
بنابراين گزارش؛ مطالعات محققان نشان مي دهد كه به علت متابوليسم ناقص و غير نرمال افراد مبتلا به ديابت نوع دوم،‌ اين افراد بايد در رژيم غذايي خود مصرف گوشت قرمز و مواد غذايي حاوي آهن را محدود كنند.
به گفته پزشكان احتمال بروز بيماري هاي قلبي به شدت افزايش سطح آهن خون براي زنان به ميزان  50 درصد افزايش مي يابد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر