نحوه
تغذيه در محيط كار مي تواند به ايجاد استرس نيز كمك كند و استرس همراه با
تغذيه نامناسب و بي تحركي زمينه را براي ابتلا به بيماري هاي مزمن فراهم مي
كند.
كارشناس
دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، با تأكيد بر اين كه تغذيه در محيط هاي كار بايد متناسب با
ميزان تحرك بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد گفت: مصرف مداوم
كربوهيدرات ها و غلات مانند انواع كيك، كلوچه، بيسكوييت با توجه به كالري
بالايي كه دارند مي تواند سبب اضافه وزن و چاقي به ويژه در افرادي كه
فعاليت بدني كمي در محل كار دارند شود.
سعيده
معاني گفت: كاركنان براي حفظ سلامت خود به تغذيه مناسب نياز دارند و اضافه
وزن و چاقي از عواقب پشت ميز نشيني و كم تحركي در محيط هاي كار است.