مواد غذايي سرخ كرده مصرف نكنيد

 به منظور كاهش سوزش سردل در خانم هاي باردار؛
 
خانم هاي باردار به منظور كاهش سوزش سردل، به جاي استفاده از مواد غذايي سرخ كرده، از غذاهاي آب پز و بخار پز استفاده كنند.
به گزارش خبرنگار وب دا،‌ دكتر فرناز اهدايي وند متخصص زنان و زايمان با بيان اين مطلب اظهار داشت: سوزش سردل يكي از شكايت هاي بسيار شايع زنان حامله است كه غالبا در سه ماهه دوم بارداري اتفاق مي افتد.
وي با اشاره  به اين كه در اكثر زنان حامله علائم خفيف هستند،‌ اظهار داشت:‌ سوزش سردل در اثر برگشت محتويات معده به داخل بخش پاييني مري و جابه جايي روبه بالاي معده و فشردگي معده توسط رحم و نيز به علت شل شدن و كاهش انقباض دريچه پاييني مري بوجود مي آيد.
اين متخصص زنان و زايمان با بيان اين كه سوزش سردل گاهي همراه با احساس ترش كردن است، توصيه كرد: كاهش حجم غذاي مصرفي در هر وعده و افزايش دفعات آن يعني به جاي 3 وعده غذاي اصلي و با حجم زايد،‌4 تا 5 وعده غذاي سبك ميل كنند و مصرف غذاهاي چرب،‌تند و محرك را كاهش دهند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر