نحوه
تغذيه در محيط كار مي تواند به ايجاد استرس نيز كمك كند و استرس همراه با
تغذيه نامناسب و بي تحركي زمينه را براي ابتلا به بيماري هاي مزمن فراهم مي
كند.
كارشناس
دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، با تأكيد بر اين كه تغذيه در محيط هاي كار بايد متناسب با
ميزان تحرك بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد گفت: مصرف مداوم
كربوهيدرات ها و غلات مانند انواع كيك، كلوچه، بيسكوييت با توجه به كالري
بالايي كه دارند مي تواند سبب اضافه وزن و چاقي به ويژه در افرادي كه
فعاليت بدني كمي در محل كار دارند شود.
سعيده
معاني گفت: كاركنان براي حفظ سلامت خود به تغذيه مناسب نياز دارند و اضافه
وزن و چاقي از عواقب پشت ميز نشيني و كم تحركي در محيط هاي كار است.
وي
تصريح كرد: مصرف قند ها و كربوهيدرات هاي ساده مثل قند و شكر، نان هاي
سفيد و برنج سفيد در محيط كار اگر چه در كوتاه مدت به بالا رفتن قند خون
كمك مي كند، ولي با تحريك ترشح انسولين، ورود گلوكز به سلول را تسريع
كرده و در نهايت كاهش قند خون و عوارض ناشي از آن مانند خستگي، خواب آلودگي
و كاهش بازده كاري را به دنبال دارد.
اين
كارشناس تغذيه خاطرنشان كرد: با تغييرات جزئي از جمله كاهش مصرف قند و
كافئين مصرفي در محيط كار و رعايت اصول تنوع در برنامه غذايي روزانه مي
توان به حفظ تعادل قند خون و افزايش دريافت مواد مغذي كمك كرد كه نتيجه آن
علاوه بر حفظ سلامت و كاهش عوامل خطر بيماري هاي مزمن، افزايش كارايي و
بازده كاري كاركنان در محيط هاي كار است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر