مصرف سیر مانع از ابتلا به سندرم متابولیک می شود

 نتایج مطالعات اخیر پژوهشگران حاکی از اثر محافظتی سیر در ابتلا به سندرم متابولیک و پیشگیری از ابتلا به چاقی شکمی، پرفشاری خون، اختلال در چربی خون و قند خون است.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن بیان این مطلب گفت:  استفاده از ادویه جات و گياهان علفي مثل آويشن، سير، نعنا و رزماري به غذا، علاوه برحفظ وزن، در جلوگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان، کاهش فشار خون، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نیز موثر است. 
سمانه عزیزی با بیان اینکه ادویه جاتی مانند زنجبیل، جوز، دارچین و فلفل برای کاهش فشارخون مفید هستند، ادامه داد: رزماری یک آنتی اکسیدان است که براي پيشگيري از ابتلا به سرطان و تقويت حافظه مفيد است. 
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اظهار کرد: متخصصان جایگزین کردن مواد مضری مانند قند، نمک و چربی را با این ادویه ها و گیاهان علفی برای بهبود سلامت افراد، به ویژه بيماران ديابتي يا مبتلا به پرفشاري خون توصيه مي كنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر