
به
گزارش وب دا، متخصص تغذیه و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:
مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز یک مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی
یک زن بالغ را تامین کرده و دارای ارزش پروتئین بسیار بالایی نسبت به سایر
منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات می باشد.
دکتر
منصور شهرکی افزود: مصرف تخم مرغ با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئین
فقیر هستند مانند نان، برنج و غلات باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا می شود،
به طوری که5/12 درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشکیل داده که این میزان هم در
زرده و هم در سفیده وجود دارد.
این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه تصریح کرد: تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه B و ویتامین A است. همچنین ویتامین Dو E
را به مقدار کافی و لازم تامین می کند، بخصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و
فسفر بوده که هر کدام به ترتیب برای ساخت تیروئید و رشد بهتر و سلامتی
استخوانهای بدن لازم است.