مصرف ماهی آزاد، تن یا ساردین بهترین گزینه برای تعادل کلسترول بدن است این ماهیها به رغم چرب بودن حاوی کلسترول خوب هستند.
به
گزارش وب دا، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی
یزد در خصوص اهمیت کلسترول در بدن اظهارداشت: بر خلاف باورهای رایجی که
وجود دارد بدن ما برای این که در سلامت کامل باشد به کلسترول نیاز دارد اما
نه هر کلسترولی!
علی اکبر کمالی با اشاره به این که باید کلسترول خوب (HDL) را از کلسترول بد (LDL)
جدا کرد ادامه داد: کلسترول خوب باعث ساخت دیواره و غشای سلولی میشود و
برای هورمونهای جنسی و روانی مفید است. اما میزان بالای کلسترول بد خون،
سلامتی را به خطر میاندازد و میتواند باعث آترواسکلروز (تصلب شرایین) شود
که در نهایت به حملهی قلبی منجر میشود.
وی
عنوان داشت: کلسترول بد خون در برخی از افراد بالا است و برای همین لازم
است که به رژیم غذاییشان توجه بیشتری بکنند. در حالی که برخی دیگر چنین
مشکلی ندارند و راحتتر زندگی میکنند. در هر دو حال مهم است که سعی شود
میزان کلسترول بد خون را در کمترین میزان خود نگه داریم. برای این کار لازم
است در مصرف مواد غذایی مختلفی که باعث افزایش کلسترول بد میشود احتیاط
کنید.