
دکتر منصور شهرکی افزود: مصرف تخممرغ با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئین فقیر هستند مانند نان، برنج و غلات باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا میشود، به طوری که 12/5 درصد وزن تخممرغ را پروتئین تشکیل داده که این میزان هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد.
این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه تصریح کرد: تخممرغ منبع خوبی از ویتامینهای گروه B و ویتامین A است. همچنین ویتامین D و E را به مقدار کافی و لازم تامین میکند، بخصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر بوده که هر کدام به ترتیب برای ساخت تیروئید و رشد بهتر و سلامتی استخوانهای بدن لازم است.
دکتر شهرکی از دیگر مواد مفید در تخممرغ به عناصر روی، سلنیم، آهن، و کلسیم اشاره کرد و گفت: از این بین روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر میشود و عفونت را نیز از بین میبرد و سلنیم موجود در آن یک آنتیاکسیدان مهم است که میتواند در مقابله با عوامل ایجاد کننده سرطان نقش داشته باشد.